Værksted

Autoriseret servicepartner

Bilernes Hus er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda og VW.

Derudover er alle andre mærker naturligvis også velkomne, hvor vores veluddannede mekanikere tager godt imod dig og din bil.

På et autoriseret serviceværksted er det et krav, at mekanikernes viden løbende opdateres og at de deltager i specialkurser for de forskellige bilmærker. Hos Bilernes Hus har vores mekanikere derfor optimal specialviden om netop dit bilmærke og er trænet i hurtigt at diagnosticere eventuelle problemer med din bil. Det betyder, at din bil er i trygge hænder.

Bilernes Hus har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi. Som autoriseret servicepartner har vi derudover altid de nødvendige reservedele på lager og vores mekanikere kan derfor udføre reparationen hurtigt og professionelt. Det har direkte betydning for reparationens pris og hvor hurtigt du får din bil retur.

Stort, godkendt skadeværksted

Har uheldet været ude? Hos Bilernes Hus er vi godkendt skadecenter og samarbejder med alle de danske forsikringsselskaber.

Senest har Bilernes Hus indgået samarbejdsaftale med Gjensidige og Nykredit omkring skadesbehandling af deres kunders biler. Det betyder, at også kunder herfra nu kan vælge Bilernes Hus som fordelsværksted og dermed opnå særlige prisfordele og muligheder afhængigt af bilens model og kundens skadestatus.

Men uanset hvilket forsikringsselskab du er forsikret hos eller hvilken bil du kører i, så er du velkommen i Bilernes Hus. Vi hjælper naturligvis med kontakten til taksator, skadesanmeldelsen, kommunikationen med forsikringsselskabet mv., - uden du behøver at gøre noget. Og har du svært ved at undvære bilen mens den er på værksted, tilbyder vi dig en gratis lånebil i hele reparationsperioden.

Som autoriseret servicepartner har vi et indgående kendskab til en lang række bilmærkers modeller og klarer alle reparationer fra små glasskader og buler til store skader og autolakering. Så har din bil fået en skade, kan du trygt overlade bekymringerne til os, der kender dig og din bil i forvejen.

Akut hjælp til din bil

Opstår der et akut problem med din bil, er det ikke nødvendigt at vente på en ledig værkstedstid.

Vi tager straks bilen ind i Ekspresservice og finder ud af, hvor omfattende problemet er.

Ofte vil vi kunne udføre mindre reparationer som pæreskift og lignende med det samme, mens du drikker en kop kaffe i cafeen. 

Er der ikke ledig kapacitet på værkstedet, kan du benytte dig af vores service med en billig lejebil eller gratis lånecykel, så du kan komme videre i dagens program, mens vi løser problemet med din bil.

Intet kort - kun gratis fordele

Når du er kunde hos Bilernes Hus, har du automatisk adgang til en række gratis fordele.

Serviceeftersyn

Forud for et serviceeftersyn tilbyder vi gratis gennemgang af din bil med en mærkespecialist - så ubehagelige overraskelser undgås.

Lånebil (eller cykel)

Når din bil skal til serviceeftersyn , kan du gratis låne en bil eller cykel - så du oplever mindst muligt besvær i din hverdag.

Vejhjælp

Gratis vejhjælp frem til næste service i forbindelse med serviceeftersyn giver dig og din familie tryghed i hverdagen 24 timer i døgnet.
Bemærk: Bilernes hus Vejhjælp ikke gælder Audi, VW, Skoda, BMW og Nissan. Se flyer om Bilernes Hus Vejhjælp

Hente / bringe service

Skal din bil til serviceeftersyn og du bor max. 15 km fra Bilernes Hus - så henter og bringer vi dig gratis.

Kontrol for fabrikskampagner

Ved serviceeftersyn kontrollerer vi gratis om der er kommet opdateringer og fabrikskampagner til din bil - det sikrer dig en sund brændstoføkonomi, sikkerhed og bedste ydelse.

4hjulsudmåling

Ved køb af 4 vinterdæk får du altid gratis 4-hjulsmåling med i købet - det sikrer korrekt slid på hjulene, bedre kørekomfort og mindre brændstof forbrug.

Synstjek

Vi tilbyder gratis synstjek af din bil - det betyder, at vi gennemgår bilen før det periodiske syn, udfører evt. nødvendige reparationer og syner bilen for dig - du sparer besværet.

Afdelinger
Audi
Jesper Skov Mølgaard
Servicechef

72100442
jsk@bilerneshus.dk
Jens-Peder Hedegaard
Servicerådgiver Audi

72100522
jph@bilerneshus.dk
Anette Winther Langaas
Værkførerassistent

72100540
awl@bilerneshus.dk

Autoriseret Audi Service

Som autoriseret Audi værksted arbejder vi efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinjer. Dertil hører også serviceanvisninger, der sikrer, at det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils trafik- og driftssikkerhed samt værdi. Hos Bilernes Hus tilbyder vi desuden Dialogmodtagelse, hvor en servicetekniker eller servicerådgiver gennemgår bilen sammen med dig. Derefter bliver du informeret om arbejdets omfang og pris samt hvornår bilen er færdig.

Med kunden i fokus

Kundeservice er mange ting. God kundeservice er alt.
Vores Audi team er udstyret med moderne, specialudviklet værktøj og værkstedsudstyr, ligesom vi har et veluddannet værkstedspersonale og et omfattende reservedelsprogram at støtte os til.

BMW
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk
Morten Schmidt
BMW Indskriver

72100558
msc@bilerneshus.dk
Hans Bertelsen
Værkfører Fiat
Servicerådgiver BMW

72100578
hcb@bilerneshus.dk

BMW Value Service

Kører du BMW tilbyder vi som autoriseret BMW servicepartner BMW Value Service, som er et serviceprogram for udvalgte BMW 3-serie-, 5-serie- og X5-modeller.
Alt er inkluderet i prisen, og alt arbejde udføres naturligvis af uddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti.
Læs mere om BMW Value Service

BMW Service Inclusive

Med BMW Service Inclusive kan du læne dig tilbage og nyde køreglæden i din BMW. Inden for den valgte aftaleperiode behøver du ikke at skænke hverken vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke. Med BMW Service Inclusive er alle disse ydelser, inklusive originale BMW reservedele, dækket ind – såvel for nye som for brugte biler – og vel at mærke ikke blot hos din lokale autoriserede forhandler, men også hos alle de autoriserede BMW værksteder i ind- og udland, der deltager i ordningen.
Læs mere om BMW Service Inclusive

Fiat
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk
Hans Bertelsen
Værkfører Fiat
Servicerådgiver BMW

72100578
hcb@bilerneshus.dk

Autoriseret Fiat service

Din Fiat skal serviceres regelmæssigt, hvilket sikrer at den opretholder dens køreevne og effektivitet. Når du overholder de fastlagte serviceplaner, optimerer du desuden din bils ydeevne og brændstofforbrug.

Hos Bilernes Hus er vores teknikere specialister i Fiat, og kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Fiat kommer ind på værkstedet. Det betyder, at din Fiat er i trygge hænder!

 

Hyundai
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk
Maria Fredborg
Værkfører Kia
Hyundai
Citroën
Peugeot
Ford
Ekspresservice

72100580
mfr@bilerneshus.dk

Autoriseret Hyundai servicepartner

Hyundais serviceeftersyn er din garanti for, at du og din Hyundai er godt kørende – hele vejen igennem.

Hos Bilernes Hus er vi autoriseret Hyundai service partner. Det sikrer dig, at din bil er i hænderne på eksperter. Alt arbejde på din Hyundai udføres nemlig udelukkende af vores specialuddannede teknikere, der med den nyeste viden og teknologi, altid sørger for, at din Hyundai er i topform.

Ved at benyttet et autoriseret værksted sikrer du, at alle forskrifter fra fabrikken bliver overholdt. Men ikke nok med det. Du sikrer dig også, at der altid kun benyttes originale reservedele. Og husk,-  at en autoriseret servicehistorik altid vil tælle på plussiden ved et eventuelt gensalg af din Hyundai. Hos Bilernes Hus hjælper vi dig med at vedligeholde din Hyundai!

Kia
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk
Maria Fredborg
Værkfører Kia
Hyundai
Citroën
Peugeot
Ford
Ekspresservice

72100580
mfr@bilerneshus.dk

Autoriseret service af din Kia

Et autoriseret serviceeftersyn af din bil betyder, at din bil skal til service hvert år eller hvert andet år. Alle KIA services udføres af vores veluddannede teknikere, som har direkte adgang til teknisk information og  softwareopdateringer fra bilfabrikker ,- det er een af fordelene ved at være autoriseret værksted! På den måde er vi med til at afhjælpe problemer allerede inden de opstår.

Nissan
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk
Henrik Christensen
Værkfører Nissan
Opel

72100414
hch@bilerneshus.dk
Jan Andersen
Værkfører Nissan
Opel

72100428
jad@bilerneshus.dk

Autoriseret Nissan service

Et autoriseret Nissan serviceeftersyn opretholder din bils præstationer og driftssikkerhed – for ikke at nævne gensalgsværdien. Vi vil foretage alle de opdateringer på bilen, som producenten foreskriver i henhold til de nyeste anvisninger. Det er både af afgørende betydning for din sikkerhed og for bilens driftssikkerhed.

Dine garantiforpligtelser overholdes, så du bevarer nybilsgarantien, og du får desuden en masse ekstra kilometer. Et autoriseret Nissan serviceeftersyn omfatter 60-80 forskellige service- og tjekpunkter afhængigt af model.

Skoda
Jesper Skov Mølgaard
Servicechef

72100442
jsk@bilerneshus.dk
Erik Schougaard Sørensen
Servicerådgiver Skoda

72100533
eso@bilerneshus.dk
Anette Winther Langaas
Værkførerassistent

72100540
awl@bilerneshus.dk

ŠKODA Service Silkeborg

ŠKODA Service Silkeborg, Bilernes Hus er egnens store autoriserede ŠKODA-værksted. Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som er udviklet helt specielt til din ŠKODA. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med ŠKODA i Tjekkiet, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din ŠKODA.

Toptrænede teknikere

Din ŠKODA er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. På den måde ved du, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din ŠKODA. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for assistance undervejs.

VW
Jesper Skov Mølgaard
Servicechef

72100442
jsk@bilerneshus.dk
Henrik Bak
Servicerådgiver VW

72100567
hba@bilerneshus.dk
Thomas Brønd
Servicerådgiver VW

72100419
tbr@bilerneshus.dk
Anette Winther Langaas
Værkførerassistent

72100540
awl@bilerneshus.dk

Volkswagen Service

Med autoriseret service af din Volkswagen sparer du dig selv for besvær og vores mekanikere for en masse tid. Vores testere, er nemlig forbundet direkte med Volkswagen i Tyskland og er derfor altid opdateret med den nyeste viden – specielt til din bil. Dens job er at sørge for, at din Volkswagen fortsat kører som en Volkswagen, og kun den, kan gøre dette.

Når du får serviceret din Volkswagen hos Bilernes Hus får du en garanti for, at din bil er gennemtjekket af specialuddannende mekanikere med adgang til originale reservedele og diagnosetestere med den nyeste software. Med et autoriseret service stempel i servicehæftet sikrer du desuden din bils værdi, hvis du en dag vil sælge eller bytte den til en ny.
Vi sørger for at din Volkswagen kører længere og sikrere på vejene.

Øvrige mærker
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk
Maria Fredborg
Værkfører Kia
Hyundai
Citroën
Peugeot
Ford
Ekspresservice

72100580
mfr@bilerneshus.dk

Alle biler er velkomne i Bilernes Hus

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året, og vi er autoriseret servicepartner for 7 forskellige mærker.

MEN det er vigtigt at huske, at i Bilernes Hus er ALLE bilmærker naturligvis velkomne på vores værksted eller til service.

Så ligegyldigt om din bil er ny eller gammel, har fået en bule, skal have skiftet bremser eller måske have et serviceeftersyn, så kan du trygt overlade den til Danmarks største, moderne autoværksted hos Bilernes Hus.