Kan jeg prøvekøre en bil i Bilernes Hus?

Ja, selvfølgelig. Du kan aftale en prøvetur, når du er på besøg i butikken eller sidde der hjemme og planlægge din prøvetur og booke online.

For mange kunder er det en del af bilkøbs oplevelsen at prøvekøre en bil, inden den endelige beslutning om køb bliver truffet. Det har vi naturligvis fuld forståelse for i Bilernes Hus.

Det er derfor heller intet problem at prøvekøre en bil, du er interesseret i, hos os.

Bestil prøvetur online

Når du er på besøg i huset, kan du aftale en prøvetur med en af vores salgskonsulenter, eller hvis du sidder hjemme og ser en bil på vores hjemmeside, så kan du nemt booke en prøvetur online.

Du kan booke prøvetur online i både en ny eller brugt bil. For nye biler skriver du bare til os, via "Kontakt mig" feltet ud for de enkelte mærker. Alternativt kan du gå på de enkelte mærkers hjemmeside og booke en prøvetur.

For brugte biler klikker du bare ind på netop den bil, du ønsker at prøvekøre, og trykker på ”Prøvetur” - den røde boks, øverst til højre.

Herefter udfylder du den korte formular, vi sender en bekræftelse tilbage til dig og på den pågældende da,g holder bilen klar til dig i Bilernes Hus.

Rigtig god tur!

 

Udgivet: 11-01-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *