Bilernes Hus ny hovedsponsor i HA85

Pressemeddelelse fra HA85, Hvinningdal i Silkeborg

Pressemeddelelse fra HA85, Hvinningdal i Silkeborg

Stærk lokal virksomhed bliver hovedsponsor i HA85

HA85 er meget glade for at kunne præsentere Bilernes Hus som klubbens nye hovedsponsor. Aftalen betyder bl.a. at Bilernes Hus-logoet vil pryde kamptrøjerne på alle klubbens fodbold- og håndboldhold samt badmintonspillere over de næste tre år.

Vi er ekstremt stolte over, at en stærk lokal virksomhed som Bilernes Hus går så markant ind i vores forening. Det er med til at sikre, at vi fortsat kan give de mange børn og unge i Hvinningdal-området et rigtigt godt sport- og fritidstilbud”, udtaler Rasmus Munch, sponsorchef i HA85.

Siden foreningens stiftelse i 1985, har det frivillige engagement været en grundsten i klubben. Sponsoratet fra Bilernes Hus, vil give klubbens mange frivillige trænere gode redskaber til træning, kamp og uddannelse. HA85 har stor lokal opbakning i Hvinningdal og Buskelund-området, og i alt er ca. 950 børn og voksne tilknyttet klubben.

Ivan Dyrlund, adm. direktør i Bilernes Hus, fortæller om aftalen med HA85: ”Bilernes Hus støtter et aktivt fritidsliv, og vi har valgt aktivt at støtte sports- og idrætsaktiviteter for børn, unge og voksne i vores lokalområde. Målet med vores sponsorat af HA85 er, at det skal være mere end blot et sponsorat. Det skal give værdi for begge parter. Ved at engagere os i HA85 spreder vi kendskabet til Bilernes Hus. Samtidig er de unge sportsfolk fremtidens bilkunder. Dem kan vi lære meget af, da de har en anden tilgang til bilkøb og transport.” 

Ivan Dyrlund fortsætter: ”Fra min tid som formand i en anden sportsklub kender jeg desuden vigtigheden af, at have engagerede sponsorer og samarbejdspartnere – og vi har valgt at støtte HA85 fordi vi ved, at klubbens ledere og trænere gør et kæmpe stort stykke arbejde for klubbens børn og unge mennesker. Det vil vi gerne bakke op om.”

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nyere, brugte biler fra de meste populære bilmærker i den indendørs biludstilling. Herudover finder du også et stort sortiment af fabriksnye biler fra mærkerne Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen.

Bilernes Hus har desuden et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi. Så ligegyldigt om din bil har fået en skade, trænger til reparation eller måske et serviceeftersyn, så kan du trygt overlade den til os. Bilernes Hus er autoriseret servicepartner for 8 forskellige mærker, men alle mærker er naturligvis velkomne, hos vores veluddannede mekanikere.

 

Fakta om Bilernes Hus

- Altid mere end 300 nye og top klargjorte, brugte biler i vores indendørs udstilling

- Autoriseret forhandler af fabriksnye Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen

- Autoriseret servicepartner for Audi, BMW, Fiat, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen

- Danmarks største værksted med 80 lifte til personbiler

- Servicerer mere end 30.000 biler om året

- Dækhotel med plads til 18.000 hjul

 

For yderligere information:

Rasmus Munch. Sponsorchef, HA85
Tel. 40 82 16 00| rm@fundraiseren.dk

Anja Povlsen. Marketingchef, Bilernes Hus
Tel. 72 100 529 | apv@bilerneshus.dk

 

 

Udgivet: 16-09-2016

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *