KIA Ceed i finalen til Årets Bil

KIA Ceed er blandt de fem finalist til Årets Bil 2019. Frederik Corell, der er salgskonsulent i KIA Silkeborg, her i Bilernes Hus, tipper på KIA Ceed som en sikker vinder.

Finalefeltet til Årets Bil 2019 er fundet og blandt de fem udvalgte er KIA Ceed. Det er medlemmerne i Motorjournalisternes Klub Danmark, der hvert år kårer Årets Bil. De fem finalister til 2019 er:

  • Ford Focus
  • Hyundai Kona Electric
  • Jaguar i-Pace
  • Kia Ceed
  • Peugeot 508

En sikker vinder

Salgskonsulent ved KIA i Bilernes Hus Frederik Corell tror på KIA Ceed som en sikker vinder:

”Den ligger lunt i svinget i forhold til de andre finalister. Jeg ville vælge Ceed’en af de fem. Denne eneste konkurrent er, som jeg ser det, Ford Focus.” lyder vurderingen fra Frederik Corell.

Han vurderer dog også Hyundai Kona Electric til at have gode chancer, fordi der er så meget fokus på el-biler for tiden.

Stor vinderchance for KIA Ceed

KIA Ceeds store vinderchance bygger Frederik Corell på bilens:

  • Dynamiske køreegenskaber
  • Nyt DCT automatgear (dual clutch transmission)
  • Europæisk design

Og så selvfølgelig KIAs syv års garanti.

Dynamiske køreegenskaber

Den KIA Ceed, der er blandt finalisterne til Årets Bil 2019, og som du finder i butikkerne, har bedre køreegenskaber end forgængeren.

Der er blandt andet lavet en ny konstruktion af styretøjet, der gør KIA Ceed mere sportslig og dynamisk at køre i.

”Den kører bare bedre, ligger bedre på vejen. Helt klart større køreglæde med den nye Ceed.” siger Frederik Corell.

Nyt DCT automatgear

Opgradering af gearsystemet til DCT har også stor betydning for både køreglæden og KIA Ceeds vinderchancer, vurderer Frederik Corell.

DCT betyder dual clutch transmission og dækker forenklet over en traditionel gearkasse, men med to automatiserede koblinger – en til de lige og en til de ulige gear.

Et skift fra fx første til andet gear kræver blot, at den ene kobling åbner og den anden lukker. Det går ekstremt hurtigt og du oplever ikke noget ”hak” eller slip i sammenkoblingen mellem motor og gearkasse.

Europæisk design

Udseendet af KIA Ceed tror Frederik Corell også er med til at øge sandsynligheden for at KIA Ceed vinder over de andre biler i finalefeltet.

”Linjerne er klarere og mere moderne. Alt sammen uden at gå på kompromis med aerodynamikken.”, siger Frederik Corell.

KIA er Koreas ældste producent at motorkøretøjer, men KIA Ceed har et europæisk og moderne udseende, der tiltaler kunderne på det europæiske marked.

KIA Ceed for alle

Her i Bilernes Hus sælger vi KIA Ceed til en bred gruppe af mennesker. Der er tale om kunder i alle aldre, familier og singler. Stationcar-udgaven tiltaler selvfølgelig mest familier, der sætter stor pris på det gode bagagerum.

Du kan læse mere om den nye KIA Ceed her og selv sammensætte din på KIAs hjemmeside. Vil du ind og prøve at køre i en, for selv vurdere dens vinderchancer, så book en tid via Frederik Corell (tlf.: 7210 0441, mail: frc@bilerneshus.dk) eller kig ind i forretning på Bredhøjvej 5 i Silkeborg.

 

Udgivet: 14-11-2018

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *