Kom til Audi Days 30. oktober - 1. november 2019

Hos Bilernes Hus glæder vi os til at se dig til Audi days d. 30/10 - 1/11, hvor du kan prøvekøre den nye fuldelektroniske e-tron og en masse andre fede og hurtige biler.

Prøvekør Audi e-tron til Audi days d. 30/10-1/11

Den nye fuldelektriske SUV fra Audi kombinerer på smukkeste vis personligt frirum og elektrisk mobilitet. Uanset om du kører i byen eller er på landet, er Audi e-tron din trofaste ledsager.

Den første fuldelektriske SUV er ikke bare sportslig, men også anvendelig i hverdagen med en rækkevidde på 405 km. Dens to elmotorer sørger i samspil med det elektriske firehjulstræk for imponerende præstationer og adrætte køreegenskaber.

Udover e-tron, kommer Audi med en masse andre nye modeller, der som noget helt unikt alle kan prøvekøres her. 

 

Hver dag vil der fra kl. 7.30-9.30 være rundstykker og kaffe til de besøgende.

Mellem kl. 11.30-13.00 er der frokost i form af lækre sandwichs og en vand. 

Fra kl. 14.30-16.00 vil der være kagebord og kaffe.


Er din Audi klar til vinterens strabadser?

Fra onsdag d. 30/10 til og med fredag d. 1/11 kan du spare min. 15% på nye vinterdæk og alufælge til din Audi. 


Book tid til omskiftning af dine sommerhjul eller montering af nye vinterdæk allerede i dag, så du trygt kan køre vinteren i møde. 
Hvis du er på udkig efter din nye Audi, er det også en god ide at kigge forbi. Vi får nemlig ikke kun besøg fra Audi, men Leasing.dk kigger også forbi med en masse lækre biler, som det er muligt både at lease eller købe.

I alt vil der være over 40 nye og lettere brugte Audier til salg eller leasing disse dage. Hvis du nysgerrig på hvilke det drejer sig om, kan du se mere via linket her

 

Udgivet: 22-10-2019

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *