Silkeborg Rundt #4

Vi fortsætter turen rundt i Silkeborg, som udover biler byder på masser af oplevelser, aktiviteter og overnatningsmuligheder i den smukke natur.

📍 SILKEBORG RUNDT REPORTAGE 📍

Vi fortsætter turen rundt i Silkeborg, som udover biler byder på masser af oplevelser, aktiviteter og smuk natur. Og skulle du komme langvejs fra for at kigge på bil, så får du her nogle bud på overnatningssteder i Danmarks udendørs hovedstad, hvor byen og den unikke natur bindes sammen.

#4 Overnatningssteder

I udkantningen af byen kan I finde, Silkeborg Sø Camping & Feriehuse som er en hyggelig campingplads midt i Silkeborg's natur og tæt på Silkeborg's hyggelige midtby. Det er en børnevenlig campingplads. Så der er rig mulighed for at tage hele familien med.

Vil I endnu tættere på naturen?
Så tag til De Små Fisk, Sejs. Her kan I både sejle eller køre til. Lav mad over bål, svøm i søen og sov i telt eller shelter. Det er det ultimative naturferie sted, hvor man rigtig kan nyde hinanden og opleve den danske natur på bedste vis.

Vil I hellere sove indendørs?
Så er DANHOSTEL Silkeborg måske stedet for jer. Her kan I stadig være midt i byen og naturen og samtidig møde nye mennesker, på jeres ferie. Desuden, er der rig mulighed for diverse bold og ude aktiviteter for børnene og afslapningsmuligheder for de voksne.

Der er mange måder at holde ferie på i naturen.

Sov godt

 

Udgivet: 22-06-2018

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *