Silkeborg Rundt #6

Silkeborg ligger midt i den skønneste natur, og der er mange måder at nyde den på! Får inspiration til outdoor aktiviteter.

📍 SILKEBORG RUNDT REPORTAGE 📍

Silkeborg ligger midt i den skønneste natur, og der er mange måder at nyde den på! I denne - sidste - Silkeborg Rundt reportage får du tre forslag til outdoor aktiviteter, som kan få pulsen lidt op, men du bestemmer selv farten!

#6 Outdoor aktiviteter
Østre og Vestre Søbad er stedet, hvis pulsen skal lidt op med en lille svømmetur for både de tobenede og firbenede. Søbadet ligger ved Almindsø, der er en af Danmarks reneste søer, og foruden en svømmetur er der også lagt strandsand på søbredden, hvor der er plads til soldyrkere eller en gang beach volley.

Skal pulsen lidt højere op kan vi anbefale en tur til Himmelbjerget, - nærmest et ’must’ for alle, der besøger Silkeborg-området. Fra ”bjergets” 147 meter høje top er der en fantastisk udsigt over søer og skove, som er hele turen værd! Det er også muligt at besøge Hotel Himmelbjerget, der ligger centralt på Himmelbjergpladsen og siges at være Danmarks højest beliggende hotel (inkl. restaurant).

Skal der lidt mere fart over feltet, er Silkeborgs skove blandt Danmarks bedste mountainbike lokationer. De frodige og bakkede skove byder på alt fra skarpe sving, gode hop og højdemeter, der kan give selv erfarne cykelryttere sved på panden. Flere steder, bl.a. i Nordskoven - er der dog lavet spor, der passer til ryttere på alle niveauer og ligegyldigt om du er nybegynder eller mere erfaren, får du derfor mulighed for at opleve den smukke natur helt tæt. Samtidig med at du udfordrer dig selv!

 

Udgivet: 12-07-2018

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *