Hvad er et dækhotel?

Optimal opbevaring, fokus på sikkerhed og så sparer du besværet og pladsen. Det er nogle af grundene til. at vi anbefaler et hotel til dine dæk.

Her i Bilernes hus har vi et hotel. Et hotel til dine dæk. Der er ganske vist ikke roomservice og morgenbuffet, men dine dæk har eget ”værelse” og passes under optimale forhold.

Og i god tid før afrejse, sikre vi her på hotellet, at vores gæster er helt klar til deres omgang på vejene. Er mønsterdybden fx ikke stor nok, får du besked samt et godt tilbud på nye dæk, der lever op til lovkrav og anbefalingerne.

Dækhotel er optimale forhold

Vores hotel er en stor lagerhal, hvor dækkene står på ni reoler med 11 hylder. Hver reol er delt op i otte sektioner og på hver sektion er der fem ”værelser”. Hvert ”værelse” er en palle, hvor et sæt dæk kan ligge på.

I lagerhallen er der omkring samme temperatur hele året rundt. Det sikrer dækkene mod kondens.

Samtidig er der ingen vinduer på hotellet, for sollys gør intet godt for vores dæk-gæster.

Mange liggende gæster

Vores dækhotel huser lige nu over 2.200 sæt dæk og alle dæk-sættene ligger på egne paller. Enten to og to oven på hinanden eller alle fire oven på hinanden.

Det er især de største og tungeste dæk, der ligger alle fire oven på hinanden, for så kan vi få dækvognen (en sækkevogn til dæk) ind under og køre dem hen til bilen. På den måde sparer vi en masse tunge løft.

Vores gæster ligger altid ned, for det kan være skadeligt for dem at stå op i den lange periode, de som regel bor hos os. Står de op risikerer de at få fladpunkter, hvilket giver samme køreoplevelse som hvis dine dæk ikke er afbalanceret korrekt.

Opmærksom ved eget hotel

Vælger du at opbevare dine dæk hjem hos dig selv, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Dine dæk skal:

  • Stå køligt, tørt og mørkt.
  • Stå et sted, hvor der er en rimelig fast temperatur, altså ingen store temperatursvingninger, der skaber kondens.
  • Ligge ned. Står de på højkant risikerer du ”fladpunkter”, der giver en ”hoppende” køreoplevelse.

Lader du dine dæk stå eller ligge ude, er der stor sandsynlighed for at regn, kondens og sol har skadet gummiet så meget, at du allerede vil kunne se begyndelse på mørning af gummiet, når det er tid til at sætte dem på bilen igen.

Har du dem til at ligge i et skur, er det meget vigtigt, at der ikke er for store temperaturudsving, for det skaber kondens og det skaber dine dæk.

Flere fordele ved ophold på hotel

Vil du give dine dæk et ophold på hotel, så du er sikker på, at de opbevares under de rigtige forhold. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om, hvilken stand dine dæk er i.

Vi søger for at måle dækmønster og holder også øje med, at dine dæk ikke bliver for gamle. Vi anbefaler for din sikkerheds skyld, at du ikke kører på dæk, der er ældre en fire-fem år gamle.

Er dine dæk slidte eller ved at være oppe i årerne, får du i god tid besked fra os samt et tilbud om nye dæk til din bil. Du behøver selvfølgelig ikke benytte dig af vores tilbud. Du er velkommen til at købe dine dæk et andet sted. Vi sætter dem stadig på med glæde.

Selvom du bruger vores hotel, er du heller ikke tvungen til at få skiftet dæk her. Du er velkommen til blot at hente dine dæk her og så få dem skiftet et andet sted eller selv gøre det der hjemme.

Vi tilbyder vores hotelgæster to forskellige ophold:

Hjulpakke 1 indeholder:

  • Hjulskift
  • Kontrol af hjul
  • Udmåling af dækmønster
  • Opbevaring i en sæson

Hjulpakke 2 indeholder foruden ovenstående også hjulvask. Dine dæk bliver vasket og ordnet, inden de kommer på hotel, indtil det er deres køre-sæson igen.

Foruden opbevaring under optimale forhold, sikring i at dine dæk altid lever op til anbefalinger og altid er lovlige og forsvarlige at køre på, så har et ophold på vores hotel også den store fordel, at du får bedre plads hjemme i skuret. Måske endda plads til den nye kuglegrill eller de nye havemøbler, du har ønsket dig.

Læs mere om vores dækhotel               Se pris på de to hjulpakker

Udgivet: 30-04-2019

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *