Hvor skal de nyeste dæk sidde?

I Bilernes Hus tilbyder vi dækservice på alle biler uanset årgang og model. Vores dækservice indeholder hjulskifte, kontrol af dæk, udmåling af dækmønster, opbevaring på vores store dækhotel og evt. hjulvask. Samtidig sælger vi også dæk fra et bredt sortiment af mærker

Men vidste du, at du ikke nødvendigvis behøver at skifte alle fire dæk på en gang? Hvis ikke alle fire dæk er lige slidte, behøver du faktisk ikke skifte dem alle.

Måske er du i den situation, at to af bilens dæk er væsentlig mere slidte end de to andre, der stadig lever op til anbefalingen på min. 3 mm slidbane fra Rådet for Større Dæksikkerhed.

De nye dæk skal bag på

Du kan faktisk nøjes med at skifte de to slidte dæk. Skifter du kun to dæk, er det vigtigt, at du sætter de nye dæk bag på bilen.

I videoen viser Allan Bjerregaard, der er værkfører her i Bilernes Hus, hvorfor det er vigtigt, at de nyeste dæk kommer bag på bilen.

De nye dæk skal bag på bilen for sikkerhedens skyld, for slidte dæk bag på bilen kan betyde bagendeudskridning, hvor du ikke har kontrol over bilen.

Hjælp til korrekte dæk

Er du i tvivl om, hvilke sommerdæk du skal vælge, er der hjælp at hente her. Er det vinterdækkene, der ikke klarer en sæson mere, kan du finde inspiration i dette indlæg.

Husk også, at det ikke kun er mønsteret dybde, der er vigtigt. Det er et korrekt lufttrykket også.

Vi skifter selvfølgelig gerne dæk på din bil for dig, ligegyldigt om det er to eller alle fire, der skal skiftes. Se vores tilbud lige nu på sommerdæk og forårsklargøring eller book en tid på værkstedet.

 

Sommerdæk og klargøring                      Book til på værkstedet

 

 Publiceret: 02-04-2019
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,2 TSi 90 Comfortline BMT
29.000 km.
149.880 kr.
Audi A3 1,5 TFSi 150 Sport SB
22.000 km.
288.880 kr.
Skoda Octavia 1,0 TSi 115 Style Combi DSG
23.000 km.
248.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Intro Edition SW DCT
4.000 km.
298.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *