Kia Xceed 2020 1600 34

 

Kia XCeed Upgrade (160 hk) Privatleasing

Højere siddehøjde. Lydløs kabine. Pakket med udstyr. XCeed imponerer på alle parametre.

Du får blandt andet 18" alufælge - LEDkørelys med "Ice cube" design - Adaptiv fartpilot - Delkunstlæderkabine - 10,25" touchskærm med navigation og meget meget mere.

fra kr. 3.995

Udbetaling kr. 4.995
Samlet betaling i perioden: 148.815 kr.

Leasingperiode: 36 md.
Årlig kørsel: 15.000 km.

Book prøvetur

Læs alt om Kia XCeed

Modellen er vist med ekstraudstyr. XCeed-forbrug: 16,4 km/l ved blandet kørsel (WLTP). CO 2 : 138 g/km. Grøn ejerafgift: 600,- / halvårlig. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

Kia XCeed - Helt sin egen

Andre Kia kampagner

 • Kia Ev6 5556 Edit Web
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia EV6 privatleasing

  Privatlease din nye Kia EV6 til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • AZ3I1011 Hires
  Leasingtilbud

  Kampagnetilbud på Kia Ceed PHEV privatleasing

  Privatlease din nye Kia Ceed PHEV til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Xceed 2020 1600 0D
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia XCeed privatleasing

  Privatlease din nye Kia XCeed til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Baseline 1920X1080 Fullhd PICANTO Outside 314 Front
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia Picanto privatleasing

  Privatlease din nye Kia Picanto til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Proceed 4314 Edit
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia ProCeed privatleasing

  Privatlease din nye Kia ProCeed til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne
 • Kia Stonic 2585 Edit Web
  Kampagnetilbud

  Kampagnetilbud på Kia Stonic privatleasing

  Privatlease din nye Kia Stonic til en ekstra god leasingpris netop nu. Bliv billigt kørende til en fast månedlig pris og lav førstegangsydelse. Det er både nemt og enkelt at blive godt kørende med privatleasing.
  Se kampagne