Brugte Citroën i Silkeborg

Side 1 af 0 Vis alle
Side 1 af 0 Vis alle

Fransk klasse i Silkeborg

Hos Bilernes Hus finder du et udvalg af brugte biler under ét tag og brugt bil fra det franske mærke Citroën er bare ét af de mange spændende brands vi sælger.

I Bilernes Hus lægger vi stor vægt på høj kvalitet og en service i verdensklasse. Det betyder blandt andet, at du udover vores store udvalg af bruge biler også finder både salg af nye biler, serviceværksted, skadecenter, dækhotel og meget mere samlet under ét tag.

Kig dig omkring her på vores hjemmeside, hvis du leder efter brugt Citroën. Eller kom ind og besøg os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg, hvor en af vores salgskonsulenter står klar til at hjælpe dig.

Kvaliteten er i orden

Hos Bilernes Hus er du sikker på at få en bil af høj kvalitet – hvad enten du køber ny eller brugt. Vi sætter nemlig en ære i at levere en høj standard i alle henseender. Vores fagpersonale udvælger kun de bedste brugte modeller. Derfor vil du aldrig finde biler med buler, skrammer og skjulte mangler hos os.

Alle modeller gennemgår en meget omfattende klargøringsproces, når først de er kommet indenfor hos os. Både det ydre og det indre får en grundig gennemgang og behandling, så bilen kan fremstå så flot og i så god stand som muligt.

Find din nye, brugt Citroën blandt et stort udvalg af mærker her på siden og i den fysiske butik i Silkeborg.

Brugt Citroën hos Bilernes Hus

Køb brugt Citroën hos Bilernes Hus.  Det er et køb, du ikke vil fortryde.

Selvom vores brugte biler har haft en tidligere ejer, så føles det som at sætte sig ind i en ny bil, når først den er klargjort hos os.

Alt er tjekket fra top til tå, så den er klar til et nyt liv på vejene. Måske med dig som den nye ejer?

Har du spørgsmål omkring biler, mærker, priser, udstyr, service eller andet er du altid velkommen til at tage en snak med en af vores dygtige konsulenter. De brænder for bilverdenen og står klar til at yde dig en super service.

Brugt Citroën på vej til dig

Fandt du ikke lige det du søgte her på siden, så tøv ikke med at kontakte en af vores konsulenter.

Måske er der en brugt Citroën på vej ind, som det er værd at holde øje med.

 

Fandt du ikke drømmebilen, så tag et kig på udvalget af biler fra Fiat

Udvalgte biler
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *