Køb Ford Focus i Silkeborg

Side 1 af 1 Vis alle
Model: Ford Focus 1,0 EcoBoost Titanium Business stc
År: 2019
Km: 5.000
Pris:  kr. 224.880
Side 1 af 1 Vis alle

Smart og familievenlig Ford Focus

Vil du have en brugt bil, der kan rumme en familie i alle situationer, og som klæder enhver aktiv familie? Så skal du kigge lidt nærmere på vores udvalg af den smarte Ford Focus.

Her får du en bil, der har et atletisk design og som altid ser ud som om, den er i en fantastisk form. Det er absolut en af de skarpere knive i skuffen.

Ved at vælge denne bil får du både en rummelig kabine, skarpe køreegenskaber og prisbelønnede motorer. I branchen bliver Ford Focus desuden betragtet som et af de bedste brugtkøb overhovedet.

Køb brugt Ford Focus hos Bilernes Hus

Denne bil har formået at markedsføre sig til flere typer af trafikanter med den gode motor og det smarte udstyr. Den er efterhånden et dagligt syn på de europæiske veje.

Der findes flere generationer af Ford Focus, og derfor har vi samlet et bredt udvalg, så du har muligheden for at finde netop den model, der passer til dit behov.

Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores store hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe og rådgive dig.

Udvalgte biler
Ford Ka 1,2 Titanium
48.000 km.
46.980 kr.
Ford Focus 1,0 EcoBoost Titanium Business stc
5.000 km.
224.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *