Side 1 af 0 Vis alle
Side 1 af 0 Vis alle

Skal du købe brugt bil?

Er du på udkig efter en brugt bil? Hos Bilernes Hus finder du altid et stort udvalg af topklargjorte brugte Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Nissan, Opel, Peugeout, Renault, Skoda, Toyota, Volvo og VW i udstillingen. Brug søgefunktionen og se de biler, vi har på lager i øjeblikket. Siden opdateres løbende med nye modeller, så hold øje. Eller kig ind i vores store udstilling på Bredhøjvej 5 i Silkeborg, hvor du med dine egne øjne kan se den høje kvalitet.

Den højeste kvalitet

Bilerne, du ser i udstillingen, er nøje udvalgt. Du kan derfor være sikker på, at de lever op til de høje krav, vi stiller til de brugte biler, vi indkøber. Alle modeller er i den højeste kvalitet. Ingen af modeller har mere end 5 år på bagen. Derudover finder du ingen modeller med buler, skrammer eller skjulte mangler. Når vores biler står til salg i Bilernes Hus, er det stort set kun km-tælleren, der afslører om det er en ny eller en brugt bil. Alle vores biler gennemgår nemlig markedets nok mest omfattende klargøringsproces, og derfor føltes en brugt bil fra os som en ny bil!

Brugte biler til salg i Silkeborg

Kom og besøg os i Silkeborg og se selv den høje kvalitet. Alle biler er gennemgået fra a-z både indvendigt og udvendigt med det mest moderne udstyr og kritiske øjne. Det er din garanti for at komme herfra med en kvalitetsbil – uanset om de køber nyt eller brugt.

Vi lytter og rådgiver

Når du – måske som førstegangskøber – skal ud at se på en nyere, brugt bil og vil være sikker på at komme hjem med den bil, der passer til dit transportbehov, så tag en snak med vores salgskonsulenter. De har stor erfaring med at lytte og spørge ind, hvis du ønsker rådgivning om hvilken bil, der vil være optimal for dig. Du er også altid velkommen til selv at gå rundt i udstilling, hvis du ønsker det.

Køb brugt bil hos Bilernes Hus Silkeborg

Hos Bilernes Hus får du brugte biler i topkvalitet til en fair markedspris. Derudover kan vi både tilbyde dig fornuftig finansiering og en god pris for din gamle bil. Kig ind og se det store udvalg.

Udvalgte biler
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox