Køb VW The Beetle i Silkeborg

Side 1 af 0 Vis alle
Side 1 af 0 Vis alle

En stilfuld, dynamisk klassiker – VW The Beetle

En bil der på kort tid har fået stor succes, er den smarte VW The Beetle, som har sit udspring i den ikoniske VW Type 1 (Boblen).

Den blev en fræk livsstilsbil og havde stor succes. Den var baseret på den fjerde generation af VW Golf og kan købes med enten en benzin- eller dieselmotor.

Den har et friskt design, der både er progressivt og markant. VW The Beetle fremstår selvsikkert på vejen med dens maskuline ydre og er absolut en stilfuld, dynamisk klassiker, der har bevæget sig fra at være et kultagtigt retro-objekt.

Køb brugt VW The Beetle hos Bilernes Hus

Vil du være sikker på at få et interiør, der lever op til eksteriøret, skal du købe en af vores brugte VW The Beetle biler. Dens markante linjer og klare former går igen i bilens indre.

Det skinner tydeligt igennem, at bilen husker sine rødder. Med tanke på den klassiske Boble ser man et kompakt kombi-instrumentbræt med det centrale, karakteristisk runde instrumentbræt og de store elementer i bilens farve. Intet er overladt til tilfældighederne i denne bil.

Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi vores store hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale hjælpe dig med at købe din næste brugte bil.

Udvalgte biler
Volkswagen Golf VII 2,0 GTi Performance DSG
48.000 km.
429.980 kr.
Volkswagen Sharan 2,0 TSi 220 Allstar DSG BMT
51.000 km.
427.800 kr.
Volkswagen Passat 2,0 TDi 150 Highline Variant DSG
53.000 km.
297.800 kr.
Volkswagen Golf Sportsvan 1,6 TDi 115 Comfortline DSG
103.000 km.
209.900 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *