Bilernes Hus ny DITEC® forhandler

DITEC® bilplejekæde kan hjælpe med alle formere for bilpleje. DITEC® har eksisteret i Danmark i mere end 40 år og har lang erfaring i vedligeholdelse af biler. DITEC®s filosofi er, at selv når bilen er ny, skal den beskyttes på de mest sårbare dele, for at holde den i pæn stand så længe som muligt.

Velkommen til DITEC® i Silkeborg
Hos Bilernes Hus tilbyder vi professionel bilpleje og klargøring af din bil. Vi har mange års erfaring med klargøring af biler - blandt andet gennemgår alle vores brugte biler nemlig markedets nok mest omfattende klargøringsproces.

Som noget helt nyt er Bilernes Hus nu også DITEC®-forhandler. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste bilpleje og lakforsegling af bedste kvalitet! Så hvad enten du vil forkæle din bil lidt ekstra, har en leasingbil der skal afleveres tilbage eller du ønsker at klargøre din bil til salg, så kan vi hjælpe dig. Det er nemt og du slipper for selv at pudse og polere.

Som DITEC®-forhandler giver vi op til 9 års garanti på lakbehandlinger, ved opretholdelse af garantibestemmelserne.

Om DITEC® lakforsegling
Med en DITEC®lakforsegling opnår din bil maksimal beskyttelse og samtidig bevarer den sin glans og farve. Dette er medhjælpende til, at du opretholder din bils værdi.

DITEC® lakforsegling er et polymerbaseret lakbeskyttelsessystem, som udføres i fem trin for bedste holdbarhed. Den forseglede overflade beskytter mod vaskeridser, UV-stråler, nedbør og trafikfilm. Den gør desuden også bilvasken meget lettere, eftersom snavs hurtigere fjernes. Vi giver 9 års systemgaranti på DITEC®lakforsegling på nye biler (under 12 måneder gammel) og garanterer, at glansen bevares under hele garantiperioden. Intervallet for vedligeholdelsesbehandling er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed.

Læs mere
Udover massevis af gode grunde til at vælge en DITEC® lakforsegling i Bilernes Hus Silkeborg, så tilbyder vi også attraktive priser.

Læs mere om klargøring og lakforsegling

 Publiceret: 11-07-2018
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *