Karsten som ny KIA ambassadør

Vi har haft Karsten ude og prøve den nye KIA Picanto - Læs her hvad han syntes om den!

1. Du har nu kørt rundt i vores helt nye Kia Picanto GT-Line, hvordan var den at prøve i forhold til din gamle Picanto?

Den kører godt i forhold til den gamle model  "årg.13" jeg har. Særlig har jeg lagt mærke til forskel på styretøj og gear skift. Den ligger rigtig godt på vejen, også på motorvej.   
Den jeg har, føles som om der er et par millimeter slør i styretøjet, og bl.a. kan jeg mærke det på helt lige stræk på motorvejen. Det er ligesom om at det problem er blevet løst med den nye model, jeg her har prøvet. Gearskiftet føles også meget bedre.
Udover det, er den fyldt helt op med ekstraudstyr, og dens udseende har også ændret sig markant, til den gode side. Jeg syntes den ser rigtig fiks ud.
Sæderne er også rigtig gode, syntes der er en god komfort, og da jeg bøvler lidt med ryggen, er det noget jeg vægter meget højt. 

2. Du har været kunde her hos Kia i Bilernes Hus gennem en længere årrække, og tilvalgte i sin tid at tilkøbe en serviceaftale til din Kia Picanto. Vil du fortælle om hvorfor du valgte en serviceaftale?

Jeg valgte serviceaftalen, fordi jeg syntes det er rart at vide hvad det koster mig, at ha sådan en bil kørende. Syntes det er rart, at man kan komme forbi og få den lavet uanset hvad der måtte ske. Samtidig syntes jeg det er rart at have sommer / vinterhjul opbevaret, og at jeg kan komme forbi og få dem skiftet, samtidig med at i holder øje med slidtage mm.
syntes jeg også, det er lækkert, at I kan komme og hente bilen, og levere den igen på min hjemmeadresse.

3. Nu har du fortalt lidt om hvorfor du valgte en serviceaftale, har du fundet den nyttig i den tid du har haft bilen, og kan du anbefale det til andre?

Sidst den skulle til service havde jeg i kommentarfeltet skrevet, at bremserne måske trængte til at blive kigget på. Mekanikeren, som kom og afleverede bilen hos mig sidst på dagen, fortalte om alle de ting han havde lavet ved den. Bremserne var blevet skiftet, så det var som at kører i en ny bil igen.   
Jeg vil gerne anbefale serviceaftalen til andre. Jeg er meget tilfreds med den service, Bilernes Hus i Silkeborg har ydet gennem årene. 

4. Nu nævnte du selv at Picanto’en måske skulle byttes til noget større, indenfor en overskuelig fremtid. Kunne du finde på at købe en Kia igen og hvorfor?

Picantoen skal skiftes ud om nogle år til en større. Det er fordi, jeg skal bruge en, med lidt større motor, og med anhængertræk, så jeg kan komme frem og tilbage med min lille båd. Jeg vil have en Kia igen næste gang. Dér kunne godt tænke mig en Kia cee´d.
Jeg vælger Kia, fordi jeg syntes det er lækkert. Dem jeg kender, som har Kia, er alle glade og tilfredse med ydeevne og kvalitet til en fornuftig pris.

 

Kom ind til Frederik og Lasse i KIA Silkeborg og se om du er enig med Karsten.
 Publiceret: 20-09-2017
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *