Kia Niro Plug-in Hybrid

To motorer, et hjem
Et enkelt blik på den nye Kia Niro Plug-in Hybrid afslører, at den er unik. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

KIA Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet og ultralave emissioner takket være den avancerede nye plug-in-hybriddrivlinje.
Bilen er fra bunden konstrueret som en dedikeret hybridbil, og Niros attraktive og moderne design får bilen til at skille sig ud blandt konkurrenternes mere konservative hybridmodeller.

Hav blandt andet modet til at sende et signal i kabinen i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Med plug-in hybrid-interiørpakken (ekstraudstyr). Den omfatter et unikt tofarvet design i farverne lysegrå og sort med dekorative blå syninger. Og glem ikke lædersæder (ekstraudstyr).



Hybrid drivlinjen

Oplev et nyt niveau af effektivitet og længere elektrisk rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel. Og du kan således køre med ren samvittighed. KIAs 7 års garanti1, som også omfatter batteriet, giver dig tryghed i lang tid.

Niro Plug-in Hybrid kombinerer en økonomisk 1,6-liters GDI-motor med en 8,9 kWh litium-polymer-batteripakke med høj ydelse. Med tilføjelsen af Niro plug-in hybrid reduceres emissionerne markant i forhold til den mere konventionelle Niro hybrid – CO2-emissionerne reduceres til 29 g/km (ved blandet kørsel, NEDC), og bilen byder på en emissionsfri rent elektrisk rækkevidde op til 58 km eller kombineret med benzinmotoren imponerende 76,9 km/l.

Modelprogrammet på Niro plug-in hybrid består af 3 varianter; Vision, Comfort og Advance.

Vil du vide mere?
Kia Silkeborg i Bilernes Hus står klar til at hjælpe dig!

Læs mere om de enkelte KIA modeller på KIAs webside.

Besøg os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg eller find kontaktdetaljer her.

 



Publiceret: 13-11-2017
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *