Ny KIA Ambassadør - Sammy Skytte

1) Vi ved at du har en travl hverdag bestående af træning, hvordan har det været at bytte den gamle bil ud med en Kia Sportage?

Det var meget sjovt, at prøve og køre rundt i en Kia. Det er noget, jeg ikke har prøvet før, men jeg må sige jeg var positivt overrasket. Det var en lækker bil, med en rigtig god komfort og så en det bare en rigtig lækker bil at se på.

2) Som SIF profil og U21 landsholdsspiller må du have set biler i lidt forskellige prisklasser. Nu nævnte du selv at det var ret begejstret for at køre i den, hvad er dit indtryk af bilen?

Bilen kører rigtig godt, jeg kan godt lide at den er stor. Man føler sig tilpas hævet over jorden når man kører bilen. Da bilen har en rigtig god størrelse og som sagt var komforten helt i top. Det er en bil, jeg sagtens kunne se mig selv køre i fremover!

3) Hvis du skulle beskrive din spillestil som et bilmærke/bilmodel, hvilken ville så repræsentere dig og hvorfor? 

Haha, der bliver jeg nok nødt til at vælge et mærke som BMW. Da det typisk er kraftfulde biler med finesse. Hvilket er den type, jeg mener, jeg er på en bane.

4) Som silkeborgenser, kan vi så forvente at se dig igen i Bilernes Hus i den nærmeste fremtid?

Det vil jeg slet ikke udelukke. Jeg har kun gode positive ting at sige om Bilernes Hus. Da jeg kun har oplevet en høj service og der er rigtig mange fede biler derovre. Bilernes Hus har en helt sikkert stjerne i min bog!Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *