Ny KIA ambassadør

Vi har haft et nyt hold KIA ambassadører på gaden. Denne gang var det parret Anette Schultz som til dagligt arbejder hos Al Dente som Produktchef og Lars Gøsta som er partner og arkitekt i Boform. Deres lille søn Carl Emil var også med.

De har afprøvet vores smarte KIA Ceed 1,0 T-GDI 120HK Limited GT-Line. Lars og Anette har gennem tiden begge haft smarte biler, og de er enige om at en bil både skal være funktionel, men i den grad også lækker at køre i. Det var derfor et erfarent ”Testpanel ” vi var ude at aflevere bilen til, og vi har glædet os meget til at høre deres dom, efter en uges testkørsel.

1.    I nævnte selv at bilen overraskede jer med det flotte GT-design, da I så den ved første øjekast. Levede bilen som helhed op til dens smarte design?

Ja meget. Der er klasse over den.

2.    Hvordan var det at prøve KIA’s nye 1,0 T-GDI 120 HK benzinmotor, den er jo opgivet til at gå hele 20,4 KM/L. Kan man kalde det en ”Økoracer”?

Et helt rigtig ord at bruge til den – ”Økoracer”. Selvom vi kørte en del by kørsel, brugte den næsten ingen benzin. På motorvejen var den rigtig dejlig at køre i – den kommer godt afsted. Jeg følte mig meget sikker, selvom det er en ”lille” bil.

3.    Var det en bil I selv kunne falde for og hvorfor? Kia kalder det jo selv ”Forførende Fornuftigt” og giver som de eneste hele 7 års fabriksgaranti på deres biler.

Det er klart en bil jeg kunne ønske mig. Den har en perfekt størrelse: både som børne familie er der god plads til autostol, samtidig med det er en smart bil og den er perfekt til bykørsel og små parkeringspladser - Ikke mindst et dejligt bakkamera. Det er meget attraktivt og giver en god sikkerhed i at der er 7 års garanti. Så alt i alt, en rigtig god og positiv oplevelse at køre i den lille ”økoracer”.

 

Vi siger TAK for testkørslen og de flotte ord. Bilen holder nu igen på sin plads i Bilernes Hus, og hvis den har fanget din interesse, så er du meget velkommen til at komme ind forbi til en prøvetur i netop samme bil! Prisen på bilen starter fra 249.999,- kr. og sælges netop nu som en kampagnemodel i begrænset antal.

Kontakt Frederik og Lasse i vores KIA afdeling for mere information!

 Publiceret: 06-09-2017
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *