Ny Kia Ceed klar på det danske marked

Den 6. og. 7. oktober lanceres den helt nye Kia Ceed. Den nye Ceed byder på et mere stramt og sporty design end tidligere. Ligeledes har den nye Kia Ceed fået opdateret teknologien. Det betyder øget sikkerhed og køreglæde.

Din nye Kia Ceed kan du få i 11 forskellige farver og med både benzin- eller dieselmotor. Kia Ceed fås som både hatchback (5 døre) og stationcar (SW). Kontakt os allerede i dag og aftal en prøvetur eller kom forbi og se den nye Kia Ceed.

Kia Ceed – benzin eller dieselmotor

Når du køber en ny Kia Ceed kan du vælge mellem en 1,0 L med 120 hk eller 1,4 L med 140 hk. Benzinmotor. Du kan også få bilen med en 1,6 L dieselmotor. Den fås med enten 115 hk eller 136 hk.
Køber du den nye Kia Ceed med 1,4 L benzinmotor eller med dieselmotor har du mulighed for at få 7-trins DCT-automatgear. Du kan læse meget mere om de tekniske specifikationer på Kias hjemmeside.

Kia Ceed – høj sikkerhed

Med Kia Ceed får du automatisk nødbremser, der advarer og bremser ved forankørende, cyklister og fodgængere. Du får også automatisk fjernlys, så bilen selv blænder op og ned efter behov, vejbaneassistenten og træthedsregistrering.

Bilen registrerer, hvis du bliver træt eller mister koncentrationen. Det vurderes blandt andet ud fra ændring i styring og fart. Hvis bilen registrer, at du fx sænker farten lidt og begynder at give små ryk i rattet, vil den alarmere dig via displayet i instrumentpanelet.

Kia Ceed – bred og lav

Den nye Kia Ceed er både lavere og bredere end den udgående model. Stationcar modellen er ligeledes længere end den tidligere model.

Den bredere bil giver passagerne på bagsædet bedre plads. Samtidig sidder du lavere bag i, hvilket giver dig bedre plads til ben og knæ. På forreste række er loftshøjden øget i forhold til den udgående model.
Det indvendige har også fået en overhaling og det betyder blandt andet mere benplads og bedre udsyn til føreren. Midterkonsollen er også blevet vinklet let over mod føreren, for at gøre den sikre og endnu nemmere at betjene under kørsel.

Kia Ceed – stort bagagerum

Der er også blevet ekstra plads bag i den nye Kia Ceed. I hatchbacken er bagagerummet udvidet med 15 L til 395 L. I stationcar modellen er det nye bagagerum 625 L, hvilket gør den til ”en af de store” i forhold til bagagerumsplads.

Oven i det er læssekanten gjort lavere på begge modeller, så du nemmere kan få dine ting ind og ud af bilen.

Kia Ceed – pris og ekstraudstyr

Du kan købe den nye Kia Ceed for lidt over 200.000 kr. Det er selvfølgelig for den billigste model uden lækkert ekstraudstyr.

Du kan se ekstraudstyr og alle priserne her. Er du mere til en brugt Kia kan vi også hjælpe dig: Tjek vores hjemmeside, for at se hvilke Kia'er vi har til salg lige nu.

 Publiceret: 01-10-2018
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *