Oplev Kia Stonic

SUBSTANS ER DET BEDSTE ARGUMENT
Den nye KIA Stonic er fuld af substans. Skarpe horisontale linjer udgør en kontrast i det elegante design, så bilen skiller sig ud i landskabet. Bilens entusiastiske køreegenskaber og gode respons fylder dig med begejstring, når du skal ud og køre. Ekstra komfort og innovative features eliminerer stress ved bykørsel. Stonic gør det sjovt at køre bil igen. Oplev bilens innovative sikkerhed, og udforsk de uendeligt mange nye muligheder for at levere et statement på turen gennem byen.

Et dristigt design, som er skabt til at vække opmærksomhed.
Den nye KIA Stonic er en iøjnefaldende og selvsikker kompakt crossover med ægte europæisk design, og den byder på flere muligheder for at skræddersy bilen end nogen anden KIA model.
Design selv din bil og vælg bl.a. mellem ni forskellige karrosserifarver og fem forskellige farver til taget!

Teknologi, der giver dig kontrol.
KIA Stonic er en af de mest intelligente biler i klassen med en lang række teknologier, der er udviklet til at optimere køreegenskaberne, sikkerheden, komforten og brugervenligheden. Bilens gennemtænkte indretning giver en rummelig kabine og mange opbevaringsmuligheder.

Maksimal køreglæde
En række benzin- og dieselmotorer i letvægtskonstruktion er kombineret med manuelle gearkasser, så emissionerne reduceres, og effektiviteten optimeres. Bilens køreegenskaber er finjusteret til at levere maksimal køreglæde med styretøj og affjedring, der er tilpasset til europæernes smag. Bilens platform og karrosseri i højstyrkestål sikrer et højt niveau af sikkerhed og komfort under alle forhold.

7 års garanti
Alle KIA Stonic-ejere kan nyde godt af Kias fabriksgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem)(5) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer(6) og TomTom® Live Services-opdateringer(4) uden beregning.

Vil du vide mere?
Kia Silkeborg i Bilernes Hus står klar til at hjælpe dig!

Læs mere om de enkelte KIA modeller på KIAs webside.

Besøg os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg eller find kontaktdetaljer her.

 Publiceret: 13-11-2017
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *