SUV-darling – Nissan Qashqai – i ny udgave

Danskernes SUV-darling – Nissan Qashqai – er nu kommet i en fornyet udgave.

Opdateringerne er baseret på tilbagemeldinger fra den store kundebase (mere end 2,3 millioner solgte eksemplarer på verdensplan), og de skal styrke den ubestridte førerposition blandt SUV-modellerne.

Endnu mere udstyr for pengene
Opdateringerne på den nye Nissan Qashai har fokus på fire områder - et moderne nyt udvendigt design, højere kvalitet i kabinen, forbedrede køreegenskaber og tilføjelse af nye Nissan Intelligent Mobility-teknologier, der giver kunderne endnu mere komfort, tryghed og tillid.

I forbindelse med introduktionen af den nye Nissan Qashqai er der tilbud/kampagnepriser på udvalgte udstyrsvarianter. Disse starter ved lige under 225.000 kr. for en Visia City.

Særligt attraktivt er kampagneprisen på udstyrsvarianten Acenta, der koster kr. 279.990. Her fås gratis NissanConnect navigation med i kampagneperioden. Dette koster normalt kr. 15.000 ekstra. Herudover er Nissans safety pack også inkluderet, hvor den automatiske nødbremse nu også har fodgængerregistrering.

Safety pack inkluderer udover den automatiske nødbremse også parkeringsensor for og bag, skiltegenkendelse samt vognbaneassistent. Safety pack er standard fra Visia.

Ny luksusvariant
Udstyrsvarianterne starter ved Visia City. Herefter kommer Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna og så en ny luksus udstyrsversion: Tekna+. Sidstnævnte er udstyret med nye eksklusive luksusfunktioner, og kampagnepriserne starter ved kr. 339.490, som blot er kr. 9.500 mere end Tekna.

Som ekstra luksus i Tekna+ fås sort indtræk i lækkert blødt nappalæder som  standard, men der kan også vælges mørkerødt læderindtræk uden merpris. Herudover er der elektrisk indstilling af førersædet med memoryfunktion til to gemte positioner, der også omfatter sidespejlene. Og et helt nyt BOSE premium soundsystem med otte højtalere er også standard på Tekna+.

Kampagnepriserne i forbindelse med introduktionen af den nye Nissan Qashqai omfatter også udstyrsvarianterne N-Connecta samt Tekna. Her fås i lighed med Acenta forskellige ekstra-udstyrspakker gratis med i prisen.


Oplev de forskellige varianter af den nye Nissan Qashqai hos Nissan Silkeborg i Bilernes Hus!

Kig ind eller kontakt vores salgskonsulenter hos Nissan Silkeborg

 Publiceret: 21-08-2017
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 MPi 75 Trendline
19.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,0 TFSi 116 SB
6.000 km.
258.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TSi 190 Style Combi DSG
6.000 km.
299.900 kr.
Kia Ceed 1,4 CVVT Style SW
28.000 km.
173.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *