BMW
Morten Schmidt
Servicerådgiver BMW

81881558
msc@bilerneshus.dk
Hans Bertelsen
Værkfører Fiat
Servicerådgiver BMW

81881578
hcb@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef Kia

81888467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret BMW Servicepartner

I Bilernes Hus er vi autoriseret BMW servicepartner og har et professionelt setup af uddannet BMW personale.

Vores indskrivning har stor teknisk viden på baggrund af deres tidligere virke som BMW Master Teknikere, og på værkstedet bliver din bil taget imod af personale, der har gennemgået BMW’s uddannelses- og kvalifikationsprogram. De er uddannet til at varetage dig og din BMW på bedst mulig måde.

Uddannet BMW teknikere

På vores værksted råder vi over en BMW Master Tekniker (det højeste niveau indenfor mekanisk uddannelse) samt to BMW ICT Teknikere. Værkstedet er desuden udstyret med det nyeste originale diagnoseudstyr og opfylder alle krav fra BMW. Vi anvender selvfølgelig original olie og BMW reservedele.

Bilernes Hus BMW team foretager servicering samt reparation af alle BMW´er inkl. leasing biler. Vi samarbejder med stort set alle leasing selskaber, herunder også BMW Finansiel Services samt Alphabet leasing.

Har du en BMW serviceaftale fra et andet BMW værksted eller forhandler kan vi også varetage den.

Læs mere om BMW Service.

BMW Value Service

Kører du BMW tilbyder vi som autoriseret BMW servicepartner BMW Value Service, som er et serviceprogram for udvalgte BMW 1-serie, 3-serie, 5-serie og X3/X5-modeller.

Alt er inkluderet i prisen, og alt arbejde udføres naturligvis af uddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti.

Læs mere om BMW Value Service.

BMW Service Inclusive

Med BMW Service Inclusive kan du læne dig tilbage og nyde køreglæden i din BMW.

Inden for den valgte aftaleperiode behøver du ikke at skænke hverken vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke.

Med BMW Service Inclusive er alle disse ydelser, inklusive originale BMW reservedele, dækket ind – såvel for nye som for brugte biler.

Læs mere om BMW Service Inclusive.

Se udvalget i Bilernes Hus af nyere brugte biler til salg fra BMW.