Nissan Navara N Guard SV3 (1) 1200X830
NISSAN NAVARA VAN

Det skader ikke at se godt ud

Der er mange anvendelsesmuligheder i den agile Nissan Navara Van, der er en af de bedst sælgende pickup-trucks i Danmark.

Se aktuelle kampagner

Et særdeles stærkt kort

Nissan Navara Van - en virkelig hårdfør model

Kan en pickup-truck virkelig se så godt ud og stadig være effektiv og funktionel? Svaret er uden at tøve, ja! Med sit muskuløse udseende og dens elegante LED-lys, udstråler netop denne bil seriøsitet. Den er bygget til at kunne klare både vanskelige og tunge læs.

Nissan Navara Van har en kraftfuld og effektiv motor, masser af komfort, samt innovativ teknologi. Netop denne denne model kan blive din perfekte partner på arbejdspladsen - men samtidig også en helt ideel makker i dit fritidsliv.

Ligesom resten af Nissans varebilssortiment, er de så sikre på kvaliteten, at der følger hele 5 års fuld fabriksgaranti med som standard.

Nissan Navara Double Cab Blue Iceland Dynamic Offroad 11 1200X800

NISSAN NAVARA Med en kraftig og effektiv motor og mulighed for hele 3,5 tons på krogen ligger Nissan Navara Van i toppen af sin klasse.

Det mener vores varevogns-ekspert

"Nissan Navara Van er en arbejdshest, der aldrig giver op - men køreegenskaberne og udstyrsniveauet gør bilen til en rigtig god oplevelse hver eneste dag."

."

Har du et spørgsmål om Renault Master, så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Nissan, Bilernes Hus

Stærk og intelligent som aldrig før

Nissan Navara 2020 1600 3B

Mesterbil med det store overskud

Nissan Navara Van er på alle måder en rigtig mesterbil, fordi den både kan agere håndværkervogn og rullende kontor på en og samme tid. Og så har den bare det helt store overskud. Der er nemlig masser af kræfter i Nissan Navara Van - og takket være et moment i den lavere ende, er du klar til at trække op til 3500 kilo på krogen, hvilket i øvrigt gælder samtlige varianter.

Nissan Navara 2020 1600 19

Masser af muligheder

Man er på ingen måde i tvivl om Nissan Navara Vans egenskaber som en arbejdshest, når man første gang ser den udefra. Træder man inden for i den overraskende rummelige kabine, så bliver de fleste mere end mødt på deres forvetninger. Nissan Navara Van er nemlig udstyret med et førsteklasses interiør, der inkluderer avanceret teknologi og mange luksuriøse funktioner.

N TREK Thomaswielecki 001 1200X800

Nødbremsen er aktiveret

Vær på forkant med situationen. Det intelligente nødbremsesystem på din pickup giver et signal, hvis det registrerer en risiko for kollision med køretøjet foran og vil automatisk forøge bremsekraften, hvis den registrerer, at føreren har bremset op.

Nissan Navara 2020 1600 3A

Gør det hårde arbejde

Sæt dig ind og kør. Med Nissan Intelligent Key kan du låse din Nissan Navara Van op med et enkelt tryk på en knap i dørgrebet, mens du beholder nøglen i din lomme eller taske. Det virker takket være en smart nærheds-sensor og vil kun fungere på den dør, du står ved.

Nissan Navara 2020 1600 40

En Nissan er en pakkeløsning

Når du køber en Nissan Navara, køber du ikke blot en bil – du køber en hel pakkeløsning, der gør det behageligt, problemfrit og besparende at eje en Nissan.

GALLERI

Kig nærmere på Renault Master

Der er mange designmæssige detaljer på Renaults største bilmodel.

SIKKERHED

Nissan laver sikre biler - og Nissan Navara Van er ingen undtagelse.

Som i alle andre Nissan-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

79%
Adult Occupant
78%
Child Occupant
78%
Pedestrian
68%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan Navara Van

Hvorfor købe Nissan Navara Van?

Du skal købe en Nissan Navara Van, hvis du ønsker dig en pickup, som både er robust, pålidelig og trofast - og som kan holde i mange år. Og så er der det med komforten og køreegenskaberne - det er noget, som Nissan altid har gjort en dyd ud af. Selv om Navara Van ikke har helt de samme dimensioner som de mere almindelige personbiler fra producenten, så kører pickup-truck'en faktisk ganske glimrende.

Kan en Nissan holde prisen som brugt bil?

Ja! Nissan har ry for at holde prisen rigtig fint, hvilket ikke mindst skyldes mærkets historik om, at teknikken meget sjældent går i stykker. Køber du en Nissan, sparer du først og fremmest penge, netop fordi priserne holder. Ford er kendt for deres rummelige biler, hvor der er god plads til hele familien.

Fås Nissan Navara Van også som personbil?

Der er både mulighed for at få Nissan Navara Van i en særlig mandskabsvogn med to sæderækker, ligesom du kan købe Nissan Navara på hvide plader - altså som personbil med plads til fem personer. Læs mere på vores særlige side om Nissan Navara i personvognsudgaven.

Ford er i gode hænder hos os!

Når du handler Nissan i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmarks største bilhus - så handler du samtidig med en af landets mest erfarne forhandlere. På koncern-niveau har vi samlet set 11 store bilforretninger over hele landet - forretninger som alle rumme autoriserede forhandlere af en række store bilmærker. Herunder Nissan. Vi har faktisk handlet med nye biler siden 1988, så vi ligger inde med masser af erfaring. Også når det handler om Nissan.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Se flere nyere brugte biler

Nissan

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.