Køb en af vores 26 nyere brugte BMW-modeller i Bilernes Hus

BMW er et premium-mærke, der er indbegrebet af tysk kvalitet kombineret med sportsligt design. Modeller er populære til private, men også til erhverv i form af firmabiler. I Bilernes Hus finder du et bredt udvalg af brugte BMW-modeller som 1-serie, 3-serie og 5-serie, ligesom vi har den nyeste i-serie, der er elbiler.

Bilernes Hus har i en årrække været autoriseret serviceværksted for BMW, og alene den faktor betyder naturligvis, at der ruller rigtig mange af de fine sydtyske kvalitetsbiler gennem vores bilhus hver eneste dag. Vi har mange års erfaring med at købe og sælge nyere brugte BMW-modeller, og vi står selvfølgelig klar til at servicere bilen efter køb. Vi giver også altid et halvt års garanti på vores brugte biler, ligesom vi gerne hjælper med finansiering, hvis du ønsker.

Hos os har vi altid fair priser på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser i forhold til resten af markedet. Det er for at give dig et godt overblik over vores prisniveau. Du kan her på siden se alle vores lettere brugte BMW’er, der er på lager og klar til levering. Du er selvfølgelig også velkommen hos os i Bilernes Hus for at prøvekøre eller bare høre, hvad vi kan gøre for dig.

26 BILER
Viser nu 21 af 26 biler
Vis flere biler

BMW gennem mere end 100 år

BMW blev grundlagt tilbage i 1916, og mærket har hovedsæde i den sydtyske by München. Seks år efter grundlæggelsen fusionerede koncernen med Rapp Motorenwerke. Væksten har været stødt stigende, selvom der selvfølgelig har været kriser undervejs. Hvor man i 1971 producerede omkring 180.000 enheder, så er det tal i dag mere end tidoblet.

Det skyldes i høj grad, at BMW har udviklet sig til at være et premium-mærke, der er kendt for sin sportslighed, særligt når man sammenligner med de to øvrige tyske topmærker Audi og Mercedes-Benz. Det gælder både design og udstyrsmuligheder. Udover at producere biler laver BMW motorcykler under navnene BMW Motorrad og Husqvarna.

Årgang 2018-2024 af brugte BMW’er

Både til private og til erhverv i form af firmabiler har BMW altid været et populært valg. Ved konstant at forny sig og være helt med fremme i udviklingen, laver det tyske mærke biler, der fra ny er virkelig veludstyret og fyldt med ny teknologi. Derfor kan du roligt købe en brugt BMW, fordi du stadig får masser af nyt udstyr og teknologi.

I Bilernes Hus har vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle. Derfor kan du finde BMW’er fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også fra 2024. Kan vi stå inde for kvaliteten af bilen, kan du også finde ældre årgange. Det kan være, hvis bilen har kørt få kilometer, og det samlede udvalg finder du her på siden.

Hvilke modeller er der fra BMW?

BMW har lagt navn til mange ikoniske modeller som for eksempel 3-serien og 5-serien, og det er fortsat biler, der sælges mange af hvert år. Nogle vil måske også kunne huske BMW Isetta, der havde en dør, ligesom modeller som BMW 2000 og M1’eren vil være ikoniske for andre. M1’eren havde Simon Spies i øvrigt et eksemplar af.

Der findes mange forskellige modeller og varianter fra BMW. Lige fra den lille 1-serie til 7-serien og X5 i den store ende. Derudover er BMW hoppet med på elbølgen med biler, der er skabt som elbiler. Den serie bliver kaldt for i-serien, og her er der store forventninger til fremtiden.

Find din brugte BMW i Bilernes Hus

I Bilernes Hus er vi autoriseret BMW-værksted, og vi kender mærket og modellerne indgående. Derfor kan du trygt købe din kommende nye, brugte BMW hos os. Som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet, og du ser hele udvalget på denne side.

Vi gennemgår alle biler grundigt under klargøringen, og hvis der er fejl eller mangler, så bliver de udbedret med det samme. Vi giver desuden et halvt års garanti på din nye, brugte BMW. Besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive godt kørende i en BMW.

Relaterede links