Køb en af vores 3 nyere brugte Skoda Fabia

Skoda har gennem de seneste årtier oplevet en stor interesse, og en af de bedst sælgende og mest roste modeller er Skoda Fabia. Den har været på markedet siden 1999 og blev kåret som Årets Bil i Danmark i 2001. I 2021 kom den i fjerde generation, og den har særligt for børnefamilierne været et populært valg, fordi den er rummelig og har en attraktiv pris. Særligt Combi-udgaven, som er stationcaren, har været et foretrukket valg. Den udgik dog med den nyeste generation af bilen, der til gengæld er blevet større.

I Bilernes Hus er autoriseret Skoda-værksted, og vi kender derfor mærket indgående. Du kan ganske roligt købe en brugt Skoda Fabia hos os, og vi hjælper dig både med købet og kan stå for autoriseret service efterfølgende. Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, og du kan derfor også finde brugte modeller fra de bilhuse her på siden.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, hjælper vi også gerne med det, og du kan være helt tryg ved at købe brugt hos os. Vi gennemgår bilerne grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler. Dermed kan du være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din bil.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Skoda Fabia er en populær og rummelig bil

Skoda Fabia har været på modelprogrammet hos tjekkiske Skoda siden 1999, og det er en af de rigtig populære modeller. Skoda er i dag ejet af Volkswagen, og siden de overtog ejerskabet, har mærket virkelig fået et løft. Fabia erstattede som model Felicia, og den fås nu i fjerde generation, der kom på markedet i 2021.

Det er egentlig en minibil, men den føles virkelig rummelig. Det er blandt andet derfor, den er populær – man får virkelig meget bil for pengene. Læg dertil Skodas mange praktiske detaljer som paraplyopbevaring, krog til tasker og rummelig og godt placerede opbevaringsrum. Man får virkelig meget ekstra, når man vælger Fabia.

Fås som hatchback eller Combi stationcar

Frem til 2021 har du kunne få Skoda Fabia som enten hatchback eller Combi stationcar, som virkelig har givet børnefamilierne plads til både barnevogn og oppakning. Men med den fjerde generation af bilen valgte Skoda at gøre modellen større og droppe Combi-udgaven.

Det betyder, at hatchbacken er blevet større end tidligere, og så forventer man, at der kommer en elektrisk erstatning for Combi-varianten og på sigt selvfølgelig også for hatchbacken. Indtil videre fås den dog ikke med elmotor. Skal du have Combi-udgaven, er det altså som brugt, du finder den.

Fabia blev kåret som Årets Bil i Danmark 2001

Allerede da Skoda Fabia kom på markedet vakte den opsigt. Således blev den kåret som Årets Bil i Danmark i 2001, hvor den vandt foran prominente modstandere som Opel Corsa og Alfa Romeo.

Det var kombinationen af høj kvalitet, god plads, bilens køreegenskaber, motorudvalget, udstyrsniveauet og Euro NCAP-resultater, der samlet gav en virkelig god bil til en attraktiv pris. Alle de fordele får du stadig den dag i dag, og den nyeste generation har også scoret fem stjerner ved Euro NCAP crashtest.

Benzin- eller dieselmotor – manuelt eller automatgear

Du får et godt motorudvalg, når du skal have en Skoda Fabia, og særligt brugt får du et bredt udvalg. Motorudvalget går fra en 80-95 hk benzinmotor og til en 150 hk dieselmotor.

Derudover kan du finde modellen med manuelt gear, og du kan også få den med automatgear, hvis du foretrækker det. Der er altså mange muligheder med Fabia, og når man læser anmeldelser af bilen, bliver dens køreegenskaber også ofte fremhævet.

Udstyrsniveauer: Active, Ambition og Life

Med skiftende generationer og facelifts skifter udstyrsniveauerne også på bilen – det gør sig selvfølgelig også gældende med Skoda Fabia. Den er generelt veludstyret, og du finder varianter som Active, Ambition og Life.

Er der noget bestemt udstyr, du ønsker, kan du her i oversigten bruge filtreringen for at være sikker på, at modellen har netop det, du vil have. På hver bilmodels side kan du se den fulde udstyrsliste, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette model, hvis der mangler noget på de biler, vi har på lager. Anhængertræk kan desuden eftermonteres, hvis det ønskes.

Årgang 2018-2024 af brugt Skoda Fabia

Der findes mange brugte Skoda Fabia, fordi det har været en populær bil, og den har været på markedet i mange år. Hos Bjarne Nielsen har vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, du kan finde brugt Skoda Fabia fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Der kan dog være ældre modeller iblandt, hvis de for eksempel ikke har kørt så langt. Fordelene ved at købe brugt er blandt andet, at udvalget er større, og du lige tager toppen af nyprisen. Samtidig er det for denne model også en fordel, at du kan finde den i Combi-udgaven.

Brugt Skoda Fabia skal købes i Bilernes Hus

Praktisk, kompakt og rummelig. Det er tre gode grunde til at vælge Skoda Fabia som din kommende bil. I Bilernes Hus er vi eksperter i Skoda, og på vores autoriserede værksted tager vi os godt af din bil, når du har brug for det. Vi sætter altid en skarp pris på vores biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne på tværs af markedet. Du finder vurderingen her i oversigten.

Har du fundet den helt rigtige model, kan du bestille den online på hjemmesiden og få bilen leveret til din adresse. Du kan vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Læs mere om køb online her. Ellers er du altid velkommen til at besøge os i Bilernes Hus. Vi er Danmarks største bilhus med over 300 biler i udstillingen.

Relaterede links