Køb en af vores 3 nyere brugte Audi Q3

Audi Q3 er en kompakt SUV eller crossover, som den også kaldes. Det er en SUV-udgave af A3, og du får her en god frihøjde, godt overblik over vejen og en behagelig indstigning. Modellen kom på markedet i 2011, og i dag er det anden generation, man kan købe.

I Bilernes Hus har vi et bredt udvalg af Audi Q3, og som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til biler fra Bjarne Nielsen bilhuse i hele landet. Vi er desuden autoriseret Audi værksted, så vi har både erfaring og viden om det tyske bilmærke.

Serviceaftale, finansiering og forsikring kan vi også klare for dig, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus, ligesom vi også gerne kommer med et bud på din nuværende bil i bytte. Under klargøringen gennemgår vi desuden bilen grundigt, så du er sikker på, at din brugte bil kan holde mange år endnu.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Audi Q3 er en rummelig, kompakt SUV

Hvis Audi A3 var en SUV, ville du få Audi Q3. Og det gør meget godt for modellen, at den er blevet en kompakt SUV eller crossover, som det også hedder. Den har en god frihøjde, som gør det nemt at komme ind i bilen, og med et godt overblik over vejen er den virkelig behagelig at køre i. Sporty og dynamisk design og rummelig nok til at kunne have plads til hele familien.

Størrelsesmæssigt er Q3 mindre end både Q5 og Q7, og da den blev introduceret i 2011, var det ikke som erstatning for en anden model, men en helt ny udgave i en tid, hvor crossover-segmentet blev større. Siden er den nuværende, anden generation kommet tid. Den blev lanceret i 2018.

Klassisk SUV, Sportback eller sporty RS?

Der er flere karrosseri-typer at vælge mellem, når du skal finde en brugt Audi Q3. Der er den klassiske SUV-udgave, men den fås også som Sportback, der har en mere afrundet bagende. Det giver bilen et mere sporty udtryk.

Begge typer fås også i en RS-version, som står for Rennsport, og det er en bil, der er født til at præstere. Med hurtig acceleration og mange hestekræfter bliver køreturen blot endnu sjovere i denne bil. Den kan genkendes på de mere sportslige designdetaljer.

Forbrændingsmotor med benzin og diesel eller plug-in hybrid?

Audi Q3 fås – naturligvis – med den klassiske forbrændingsmotor, der bruger enten benzin eller diesel. Men du kan også få den som plug-in hybrid, hvor der er delvis elektrisk kørsel. Den model kom på gaden i 2021, og den findes derfor også brugt. Kig efter motorbetegnelsen TFSI e.

Vælg mellem det manuelle gear eller S Tronic automatgear, som gør kørslen endnu nemmere. Uanset hvilken motor du vælger, får du en, der er pålidelig og solid, og som leverer kilometer efter kilometer og år efter år.

Attitude, Prestige eller S line udstyrsniveau

Der er ikke sparet på noget udstyr eller teknologi i Audis modeller. Deres slogan er trods alt ”Vorsprung durch Technik”, og derfor kan du forvente meget lækkert og moderne udstyr, selvom det er en brugt udgave af Audi Q3, som du skal købe.

Udstyrsniveauerne har navne som Attitude, Prestige og S line, og på hver model kan du se, hvad netop den bil har af udstyr. Og så kan du nyde en af fordele ved at købe brugt: Du kan få en bedre udstyret model for færre penge, end hvis den var ny.

Brugt Audi Q3 fra 2018-2024

I Bilernes Hus sælger vi som udgangspunkt brugte biler, der er op til seks år gamle, men kan vi stå indenfor kvaliteten, kan du også finde nogle ældre modeller, og det kan sagtens være tilfældet med Audi. Det er nemlig premiumbiler i høj kvalitet.

Du vil derfor kunne finde nyere brugte Audi Q3 fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og snart også fra 2024. Der kom en ny udgave af Q3 i 2018.

Brugt Audi Q3 skal købes i Bilernes Hus

Er det en lettere brugt Audi Q3, som skal være din næste bil, så køb den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er autoriseret Audi værksted, og vi gennemgår bilen grundigt under klargøring, så fejl og mangler bliver udbedret. Du kan derfor være helt tryg ved at vælge en brugt bil hos os.

En uafhængig samarbejdspartner har vurderet priserne for os, og sammenlignet dem med øvrige modeller på markedet, så du nemt kan få overblikket over, hvordan vi lægger os prismæssigt. Finder du den rette bil, kan du købe den direkte på hjemmesiden og få leveret hjem til dig. Du kan vælge finansiering og samtidig tilbyde os din nuværende bil i bytte. Vi giver dig gerne et tilbud. Læs mere om at købe bil online her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links