Køb en af vores 0 nyere brugte Toyota Aygo

Den populære mikrobil Toyota Aygo blev præsenteret i 2005. Den sidste bil er dog produceret, for i 2021 blev bilens afløser præsenteret, nemlig Aygo X, og den fås derfor kun som brugt. Da den kom på gaden, var det som søstermodel til Citroën C1 og Peugeot 107, og den har fire siddepladser. Der er både en tre- og fem-dørs udgave, og den har gennem årene fået to facelifts. Første gang i 2009 og anden gang i 2012.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte Toyota Aygo, og vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor kan du også finde brugte modeller fra Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, kan vi også hjælpe dig, når du køber en brugt bil hos os. Vi giver altid et halvt års garanti på din nye, brugte bil, og den bliver gennemgået grundigt i klargøringen, hvor eventuelle fejl og mangler udbedres, så du er sikker på, at der er mange kilometer tilbage i bilen.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Populære Toyota Aygo er en mikrobil

  Toyota Aygo kom på markedet sammen med søstermodellerne Citroën C1 og Peugeot 107, og det har været en populær trekløver. En oplagt bybil eller som bil nummer to, hvor man får en velkørende mikrobil til en lav pris. Det har særligt været de gode priser, der har drevet salget.

  Aygo betyder I go eller jeg kører, og den lille bil har plads til i alt fire personer. Du har kunne få den med enten tre eller fem døre, og den har gennem årene været igennem to facelifts, så den stadig i dag fremstår moderne.

  Aygo sælges kun som brugt

  Efter 16 år på markedet stoppede samarbejdet om de tre søstermodeller, og derfor har Toyota præsenteret en afløser for Aygo. Produktionen er derfor stoppet af den populære bil, som nu erstattes af Aygo X, der er en crossover.

  Det betyder naturligt nok, at bilen kun fås brugt. Heldigvis er udvalget bredt, så skal det være din nye bil, kan der helt sikkert findes flere valgmuligheder. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette, og du kan her på siden se, hvilke modeller vi har på lager i Bilernes Hus og resten af Nielsen Car Group.

  Benzin eller diesel? Manuelt eller automatgear?

  Oprindeligt var Toyota Aygo kun med benzinmotor, som var en 1,0 liters benzinmotor. Men efter et års tid kom der også en udgave med dieselmotor. Den blev dog taget af modelprogrammet efter nogle år, og den var kun introduceret på udvalgte markeder, herunder Danmark.

  I starten var det også kun muligt at få den med et femtrins manuelt gear, men der blev senere introduceret en semi-automatisk gearkasse, hvor der kan skiftes mellem automatgear og manuelgear. Automatgearet er virkelig rart at have, når man kører i byen, hvis der er tæt trafik.

  Udstyrsniveauer som Club, Aygo og City

  Når en bilmodel har 16 år på bagen, så har der været skiftende udstyrsniveauer i den. Ikke blot indholdet, men lige så meget navnet har ændret sig. Det er navne som Club, Aygo, City og Edition for at nævne nogle. Generelt har man ved mikrobiler kunne holde prisen nede ved at fravælge udstyr særligt i standardmodellen. Og det er også tilfældet med Aygo, dog uden at gå på kompromis med sikkerheden, da den seneste udgave har fået fire ud af fem stjerner ved Euro NCAP crashtest.

  På hver models side kan du se, hvilket udstyrsniveau den har, og hvilket udstyr der så er i den. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model, hvis du ønsker noget bestemt udstyr.

  Årgang 2016-2021 af Toyota Aygo

  I Bilernes Hus sælger vi primært nyere, brugte biler. Det vil sige biler, der er op til seks år gamle. Så selvom man kan finde brugte Toyota Aygo fra 2005, så vil de som udgangspunkt hos os, tidligst være fra årgang 2016. Du vil også kunne finde brugte Aygo fra 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021, som er den sidste produktionsårgang.

  Der kan dog være undtagelser, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af bilen. Det kan være, hvis den ikke har kørt så langt. Vi giver altid et halvt års garanti på brugte biler.

  Find en brugt Toyota Aygo i Bilernes Hus

  Skal Toyota Aygo være din kommende bil, så kan du finde den her i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg af brugte biler, som vi altid sætter en skarp pris på. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så det er nemt for dig at sammenligne i forhold til resten af markedet.

  Har du fundet den bil, du vil købe, kan du gøre det direkte her på hjemmesiden. Du kan også vælge finansiering og eventuelt få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i en handel. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

  Relaterede links