Vaerksted Bilernes Hus 2023 Ridset Bil 7

Små buler og ridser på bilen? 

Vi udbedrer alle skader på din bil, så den bliver som ny.

Book tid

Har du fået ridser eller buler på din bil?

De fleste buler og ridser kan laves ganske nemt og hurtigt, uden at skulle være en større udgift for dig. Lakskader, revnede kofangere, ridsede fælge, stenslag og ridser i lygtegals er blot nogle af de mange uheld, vi kan lave, uden at det behøver være dyrt.

Det kaldes spotreparation eller smart repair, og det kan sagtens være, at den bedste løsning er at betale udenom forsikringen. De fleste små buler kan faktisk repareres helt uden lakering.

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp til udbedring af skader på din bil, kan du altid kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på spotreparationer.

Kontakt os

Få en vurdering af skaderne samt et uforpligtende tilbudGratis

Mange bilejere kender oplevelsen af at opdage ridser eller mindre buler på bilen. Men faktisk kan de fleste skader laves nemmere og billigere end du måske tror. Har du fået buler, skrammer og ridser? Har din fælg ramt kantstenen, eller har du haft et uheld med din bil?

Smart repair af mindre skader

Smart repair er et begreb for at reparere mindre skader på bilen på en hurtigere og billigere måde. Har bilen fået en ridse på kofangeren, ville man typisk tage den af og sende til en autolakerer, som lakerer hele kofangeren, og så kan den monteres igen. I dag kan den type skader laves langt hurtigere og nemmere ved blot at lakere på selve området, hvor ridsen er. 

Med smart repair er der udover tid også penge at spare. Typisk vil denne type reparationer være langt billigere, og måske endda under grænsen for din selvrisiko. Du slipper derfor for at belaste din forsikring, samtidig med at du sparer penge. Og så er det også miljømæssigt en bedre løsning.

Der er mange fordele ved denne type reperation, og derfor vinder den også frem. Herunder er der nogle eksempler på smart repair eller spotreparation, som det også kaldes.

 

Vaerksted Bilernes Hus 2023 Spotreparation 4

Buleudbedring uden lakering

Paintless bule reparation er en proces, der anvendes til permanent at fjerne buler fra biler uden brug af lakering. Ved hjælp af specielle værktøjer retter vi metallet på din bil tilbage til sin oprindelige form uden at beskadige lakken.

Bulen fjernes altså uden brug af fyldstoffer, slibning eller genlakering. Det er både hurtigere, enklere og billigere, fordi den oprindelige fabrik finish bliver bevaret, og dermed mister bilen ikke værdi.

Vaerksted Bilernes Hus 2023 Plet 1

Spotlakering på selve skaden

Har du fået ridser eller en lakskade i din kofanger? Med spotlakering maler vi kun selve skaden. Der bruges mindre materialer og kortere arbejdstid, hvilket betyder, at du sparer penge.

Vi blander farven på din bil ved hjælp af computer og farvesystem, og du kan derfor ikke se en forskel på der, hvor vi har lakeret og farven på resten af bilen.