Vi har 1 nyere brugte Mitsubishi til salg i Bilernes Hus

Mange års erfaring med Mitsubishi-modellerne gør Bilernes Hus til det oplagte sted at investere i en brugt udgave. Mitsubishi gjorde sin entré i Danmark tilbage i 1978, og fik allerede op gennem 1980erne moderat succes med blandt andre Mitsubishi Colt og Mitsubishi Lancer. Men i begyndelsen af 1990erne blev den veludstyrede store sedan Mitsubishi Galant lanceret til en meget skarp pris, og det resulterede faktisk i, at den blev Danmarks mest solgte bil i 1991. Også mærkets offroadere, Mitsubishi Pajero og Mitsubishi L200, var populære i de glade gulpladetider i 1990’erne.

Mellemklassemodellen Lancer gjorde det også pænt i Danmark i perioder, mens den lille Colt fik ganske høj status med sine sportslige egenskaber. Syvende generation af Mitsubishi Colt, som blev blev bygget i Europa, blev endda kåret til Årets Bil i Danmark 2005.

Selve Mitsubishi Motors i Japan trækker historisk tråde tilbage til 1870, hvor transportselskabet Tsukumo Shokai stiftes. Dette selskab blev siden til koncernen Mitsubishi Heavy Industries, der producerede meget andet og mere end biler. Den første bil blev skabt i 1917, men Mitsubishi Motors blev reelt først skabt i 1970, da det blev separeret fra MHI. Siden blev det reorganiseret i 2003, og i 2016 blev virksomheden en del af Renault Nissan Alliancen.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Du skal købe din nye brugte Mitsubishi fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 i Bilernes Hus

Hos os finder du nyere brugte Mitsubishi-modeller i flere størrelser og prisklasser - og fra forskellige årgang. Du kan med andre ord roligt købe din nye brugte Mitsubishi fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 hos os. Uanset hvilken brugt Mitsubishi-model du køber, så kan du være sikker på, at du får leveret en bil, der er i glimrende stand.

Når vi sætter en brugt bil til salg i Bilernes Hus, så sørger vi nemlig for at lave et grundigt tjek. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor eventuelle akutte fejl og mangler naturligvis bliver udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem. Er du på udkig efter en bil, der skiller sig ud, så kør en tur ind til Bilernes Hus og få en prøvetur.

Køb en nyere brugt Mitsubishi i Bilernes Hus i Silkeborg

Kom og besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg og se selv nærmere på den høje kvalitet, som gennemsyrer de forskellige bilmodeller. Alle biler er gennemgået fra A til Z - både indvendigt og udvendigt med kritiske øjne og det mest moderne udstyr. Det er din garanti for at komme herfra med en kvalitetsbil – uanset om den er helt ny eller lettere brugt.

Japanske Mitsubishi har gennem adskillige årtier været fast ingrediens på det danske marked - og i Bilernes Hus i Silkeborg har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Mitsubishi. Den japanske producent er lig med biler i den bedre ende af skalaen. Du får meget bil for pengene, fordi du med en Mitsubishi er sikker på et righoldigt udvalg af udstyr, god komfort og glimrende køreegenskaber. 

Vi kører med helt fair priser på nyere brugte Mitsubishi med diesel-, benzin- eller hybrid-teknologi

Alle vores priser på brugte Mitsubishi-modeller er automatisk vurderet af Bilernes Hus' uvildige samarbejdspartner. Vi skjuler intet, og samtlige pris-vurderinger kan naturligvis ses her på sitet. Du finder vurderingen samme sted, som du ser prisen, og her indikeres det, om prisen vurderes som fair, lidt for dyr eller lidt for billig. Som regel vurderes prisen som værende helt fair - og skulle der være et udfald til enten den ene eller den anden side, så kan det ofte forklares med et noget lavere kilometertal, en høj grad af udstyr eller noget helt tredje.

Når det drejer sig om salg af nyere brugte biler, så kalder vi vores prissætning for fair. Det betyder, at du som kunde kan gøre en rigtig god handel - men det betyder også samtidig, at vi holder gang i vores forretning. Det er det, som vi kalder ordentlighed, og det er et begreb, der gennemsyrer hele vores organisation.

Derfor bør du købe din brugte Mitsubishi i Bilernes Hus i Silkeborg

Her i Bilernes Hus i Silkeborg har vi for det første mange års erfaring - allermest selvfølgelig med brugte biler generelt, men også med Mitsubishi, som vi gennem årene har handlet en hel del med. Du får altid din brugte Mitsubishi i topkvalitet og til en fair markedspris i Bilernes Hus, og vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil.

Relaterede links