Er du til spansk temperament? Antallet af nyere brugte Seat i Bilernes Hus er lige nu på 7 styk

I Bilernes Hus har vi et stort udvalg af de fine Seat'er. Det betyder, at du kan sikre dig en super fin Seat til en skarp pris, og dermed opleve det velkendte spanske temperament, der tøjles på den gode måde af den tyske grundighed. Seat har nemlig været en del af Volkswagen Gruppen i adskillige år, hvilket har været med til at gøre Seat-mærket endnu mere attraktivt.

Vi har en lang række af de mest populære Seat-modeller til yderst attraktive brugt-priser - fra Seat Mii over Seat Leon til Seat Ateca. Udvalget af varianter er vokset betydeligt de senere år, og Seat er - præcis som søstermærkerne Skoda og Volkswagen - kommet godt og grundigt med på el-vognen på det seneste. Vælger du at købe en nyere brugt Seat i Bilernes Hus, så kan du være helt tryg. På koncern-basis sælger vi mere end 10.000 biler årligt, og vi har altid gjort en dyd ud af at følge dig som kunde godt gennem hele processen.

Du kan med andre ord være sikker på en fuldstændig problemfri bilhandel samt fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil. Og skulle der alligevel opstå en eller anden form for udfordring, så tager vi naturligvis også den del helt alvorlig.

Seat blev grundlagt i omegnen af Barcelona den 9. maj 1950 af et statsejet industri-holdingselskab. Navnet Seat er oprindelig en forkortelse for Sociedad Española de Automóviles de Turismo (der bedst kan oversættes med noget i retning af spansk turbils-virksomhed). I dag er Seat-koncernen 100 procent ejet af den tyske gigant Volkswagen Group. Inden for de senere år er mærkets særligt sportslige og hurtige modeller blevet skilt ud i sit helt eget bilmærke - altså Cupra.

Seat har været til stede på det danske marked siden 1980erne, hvor især modellen Seat Ibiza var med til at gøre mærket populært. Gennem årene har Seat vundet Årets Bil i Danmark tre gange. Første gang var i 2006 med Seat Leon, dernæst i 2013 med Seat Mii - som delte titlen med Volkswagen Up! og Skoda Citigo - inden Seat Arona altså vandt i 2018.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Nyere brugt Seat? Så skal du køre ind til Bilernes Hus i Silkeborg.

Bilernes Hus i Silkeborg er Danmarks største bilhus - og vi har altid et stort og varieret udvalg af Seat-modeller. Fra Seat Mii og Seat Ibiza over Seat Leon og Seat Arona til Seat Toledo og Seat Ateca. Vi har på koncern-niveau en omsætning af biler på mere end 10.000 styk om året, og der er altid i omegnen af 1000 nyere brugte biler på salgslisten. Så er der en model, du har forelsket dig i, som du ikke lige kan finde i Bilernes Hus, så kan det sagtens være, at den kan findes i en af koncernens ti andre bilhuse.

Seats designere har primært de yngre målgrupper for øje, men virkeligheden er, at mærket også tiltaler mere modne bilister. Seat er kendt for at lave høj kvalitet til skarpe priser, og dermed kan man faktisk få ret meget værdi for pengene.

Vi har din nye brugte Seat i forskellige årgange - eksempelvis Seat 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Fra den mindste Seat Mii over Seat Leon til den sprøde SUV-model Seat Tarraco. Vi har oftest et bredt udvalg i Bilernes Hus, men fælles for alle vores nyere brugte biler er, at vi kontrollerer hver eneste model ned i detaljen. Om du vælger en Seat 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024, så er de alle blevet gennemgået med en klargøring, hvor eventuelle akutte fejl og mangler er blevet udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Uanset hvilken nyere brugt Seat du køber, så kan du dermed være sikker på, at vi leverer en bil, der er i optimal og god stand. Vores professionelle sælgere kan de brugte bilmodeller til fingerspidserne, og de står klar til at give både råd og vejledning omkring de parametre, der er vigtige i forhold til, hvad du skal fokusere på, når du køber ny brugt bil: Bilens størrelse - Udstyrsniveauet - Motor - Brændstof - Anhængertræk - Automatgear. Der er meget at tage stilling - men vi er her for at hjælpe, råde og vejlede.

Du kan altid være sikker på, at priserne på de brugte biler i Bilernes Hus er blevet uvildigt vurderet

I Bilernes Hus har vi ikke noget at skjule - og derfor får vi alle vores priser på nyere brugte biler vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Det betyder, at du som kunde altid kan se, om prisen på en konkret bil vurderes som lidt for lav, lidt for høj eller måske bare helt igennem fair. Langt de fleste priser i Bilernes Hus vurderes som fair - og det er også et godt udgangspunkt for at leve op til vores målsætning om at bedrive godt købmandsskab. 

Det er nemlig vores mål, at du også næste gang, du har et behov, tænker på Bilernes Hus som det sted, hvor du vil handle ny eller nyere brugt bil. Ligesom vi håber, at vi kommer i betragtning, hvis der skulle opstå en situation, hvor der bliver brug for at få bilen serviceret på vores værksted. Skulle du være i tvivl om, hvordan vores kunder vurderer os, så kig ind på Trustpilot, hvor du kan se nogle af vores Trustpilot-anmeldelser her. Vi er blandt de bedst bedømte bilforhandlere i Danmark!

Seat er spansk temperament kombineret med tysk grundighed - og vi har det hele i Bilernes Hus

I Bilernes Hus i Silkeborg får du altid nyere brugte Seat i topkvalitet. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende - og det har vi blandt andet gjort ved at kunne levere konkurrencedygtige priser over spektret. Fornuftig finansiering. Skarpe billån. Fair priser på forsikring. Og nå ja - så giver vi en fair pris for din brugte bil, såfremt du ønsker at lade den indgå i en handel. Kig ind i Bilernes Hus i Silkeborg og se vores store udvalg.

Spansk temperament og tysk grundighed - det er Seat i en nøddeskal. Og du skal ikke have kørt mange kilometer i eksempelvis en nyere brugt Seat Leon, før end du kan mærke det i kroppen. Seat kan noget - og Seat vil noget!

Relaterede links