Voldsom Volvo? Vi har mange bud på din nye brugte Volvo - lige nu har vi 70 til salg

Du skal købe din Volvo i Bilernes Hus i Silkeborg, fordi vi har mange års erfaring med at håndtere de smukke svenske premium biler. Vi har altid et pænt stort udvalg af de fine modeller - fra Volvo S60 og Volvo V90 til Volvo XC40 og Volvo XC90. Senest er mærket kommet med på bølgen omkring elbiler, så også på dette område er det kinesiskejede svenske bilmærke i front.

Vælger du at handle en nyere brugt Volvo hos os i Bilernes Hus i Silkeborg, så kan du forvisse dig om, at du er i helt trygge hænder her. For det første er du sikret en rigtig fin bil, der leverer noget af det ypperste inden for sikkerhed, som overhovedet er produceret. For det andet er vi eksperter i Volvo, og har haft mærket inde under huden lige siden vi etablerede Bilernes Hus i midten af 2000'erne. For det tredje har vi på koncern-niveau tre Volvo-bilhuse og Volvo-værksteder, og det har den fordel, at vi har masser af knowhow at trække på i koncernen.

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, og på koncern-niveau sælger vi mere end 10.000 biler årligt. Du får masser af kompetent rådgivning undervejs, og du er sikret en problemfri proces med helt fair priser på såvel din bil som den byttebil, du eventuelt vælger at lade indgå i en handel.

Volvo er et som sagt et premium brand, som siden 2010 har været ejet af den enorme kinesiske Geely-koncern - men Volvo kan skimte sin 100-års dag i horisonten. Den første bil så dagens lys tilbage i 1927, hvor virksomheden blev grundlagt. Den svenske vision var at gøre Volvo-biler mere sikre end automobiler hidtil havde været - en vision, der til fulde er blevet levet op til. Volvo har således været toneangivende i de seneste mange årtier inden for trafiksikkerhed. 

70 BILER
Viser nu 21 af 70 biler
Vis flere biler

Du kan roligt købe din næste brugte Volvo i Bilernes Hus

Hvis du overvejer at købe en nyere brugt Volvo, så er Bilernes Hus i Silkeborg det helt rette sted at kigge. Vi har et stort udvalg af de smukke Volvo-modeller, og vi har mange års erfaring med at håndtere Volvo V60, Volvo S90 og Volvo XC90 - og hvad de populære premium modeller ellers hedder.

Det spiller naturligvis også positivt ind, at vi - i kraft af at være Danmarks største bilhus - er vant til at sælge og købe rigtig mange biler, ikke i mindst i den prisklasse og kategori, som Volvo-modellerne hører til. Eksempelvis Volvo S60, Volvo V60, Volvo S90, Volvo V90 samt de sporty SUV-biler Volvo XC40, Volvo XC60 og Volvo XC90. Går vi lidt længere tilbage i tiden, så hedder modellerne også V40 og V70. Volvo er lig med bilmodeller, der har masser af teknologi og smarte funktioner, men som samtidig ser godt ud og kører fremragende.

Volvo er sikre biler med fremragende køreegenskaber

Det var Volvo, der opfandt sikkerhedsselen - og i øvrigt efterfølgende droppede sit patent på opfindelsen, så den i stedet kunne komme alle bilister og passagerer til gode på sigt. Det var også Volvo, der integrerede nakkestøtterne i personbilerne. Læg dertil et dusin epokegørende sikkerhedstiltag oven i, og du har selve Volvos DNA: Sikkerhed! I dag er Volvo fortsat toneangivende, når det gælder sikre biler - og producenten har en klar målsætning om, at der ikke må ske trafikdrab i Volvo inden for meget få år.

I Bilernes Hus er vi helt skarpe på prisen på din næste Volvo

Vores Volvo-priser i Bilernes Hus bliver automatisk vurderet af en samarbejdspartner. Vi putter ikke med vurderingspriserne og har intet at skjule - derfor kan du naturligvis se vurderingen her på siden. Vores priser er helt igennem fair - det betyder, at fordelen for dig er, at du gør en god handel, mens fordelen for os er, at vi holder vores forretning kørende.

Vi tror på ordentlighed og godt købmandskab igennem hele processen, og at en fair handel først er fair, når både køber (dig) og sælger (os) begge er tilfredse med resultatet. Når det sker, så plejer udgangen nemlig at være, at det også er Bilernes Hus, som du tager fat i, når du næste gang har brug for at købe en nyere brugt bil, eller du måske har brug for at få din nuværende bil serviceret eller repararet. Hvis du er i tvivl om, hvad det er, som vi kan, så klik ind og læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Her ligger vi helt i top blandt de større bilkoncerner i Danmark.

Det er nemt at handle nyere brugt Volvo i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus har vi gjort det nemt at blive godt kørende i en nyere brugt Volvo-model som eksempelvis Volvo V60, Volvo S90 eller Volvo XC60. Du kan vælge at få en fornuftig finansiering på særdeles konkurrencedygtige vilkår, ligesom vi naturligvis yder forskellige former for billån til favorable priser.

Vi tilbyder også en helt igennem skarp og fair pris på forsikring, ligesom vi har helt styr på, hvad den brugte bil, som du eventuelt vælger at lade indgå i en byttehandel, er værd. Alternativt kan du få bilen online-vurderet her. Surf videre her på sitet eller kig ind i Bilernes Hus i Silkeborg for at se nærmere på det store udvalg af Volvo-modeller.

Relaterede links