Der er en Mercedes til ethvert behov. Vi har lige nu 45 brugte Mercedes til salg i Bilernes Hus

Hvis der er et bilmærke, som har noget nær mytisk status, så er det Mercedes-Benz, som vi heldigvis har et bredt udvalg af i Bilernes Hus i Silkeborg. Mange af mærkets modeller er yderst eftertragtede, og Mercedes-Benz har over de senere år oplevet et fremgang i salget af nye biler. Den slags smitter helt naturligt af på omsætningen af nyere brugte biler, og i Bilernes Hus mærker vi en klar konsekvens af det.

Modeller som A-klassen, C-klassen og E-klassen er tæt på ikoniske, og det er da også disse modeller, som der historisk er blevet solgt flest af, men over de seneste år er der kommet en hel del nye modelserier på banen. Mercedes-Benz EQA, Mercedes-Benz GLA og Mercedes-Benz GLE for blot af nævne nogle af dem.

Historisk set har Mercedes-Benz en lang række vilde modeller på sit cv. Den kantede Geländewagen, den ekstreme Pullman-limousine som var blandt Simon Spies' favoritkøretøjer, den lynhurtige sølvpil samt modellen med mågevingerne for blot at nævne nogle få. Vil du have komfort på første klasse, så skal det være Mercedes-Benz - og med sådan en model mellem hænderne er du sikker på at arbejdslivet bliver en del mere overkommeligt.

EMercedes-Benz er reelt et bilmærke under Daimler-koncernen. Selve navnet stammer fra datteren til Emil Jellinek - en fransk/østrigsk forretningsmand og bilentusiast, der havde nære relationer til Daimler. Den første Mercedes-model er fra 1901, og året efter får koncernen patent på navnet. Samtidig lanceres den tretakkede stjerne, der lige siden har været fast udstyr på enhver Mercedes-Benz-model. Den sydtyske bilproducent, der har sit domicil i Stuttgart, har altid stået for luksuriøse bilmodeller - men i de senere år har man formået også at skabe mere bredde i modelprogrammet.

I dag er Mercedes-Benz således bedre sælgende end nogensinde - og adskillige af bilerne er favoritter som firmabiler. Der findes masser af varianter fra Mercedes-Benz i Bilernes Hus, og også de mere "højbenede" udgaver er blevet yderst succesfulde.

45 BILER
Viser nu 21 af 45 biler
Vis flere biler

Har du brug for en ny brugt Mercedes-Benz? Så kør ind til Bilernes Hus i Silkeborg

Mercedes-Benz er en gigant i det eftertragtede premium segment, hvor især modellerne Mercedes-Benz C-klasse og Mercedes-Benz E-klasse regerer. I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et stort udvalg af personbiler fra den sydtyske producent - og vi har mange års erfaring med at forhandle nyere brugte udgaver af "stjerne-bilerne".

Der er tale om høj kvalitet og fremragende køreegenskaber hos Mercedes-Benz, og oplevelsen er gennemsyret af holdbarhed og høj klasse. Prismæssigt ligger Mercedes i den øvre ende, men man får masser af kvalitet og værdi for pengene, og desuden er bilmærket et af de brands, der holder prisen bedst.

Du skal købe din nye brugte Mercedes årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 eller 2024 i Bilernes Hus

Du finder et stort udvalg af nyere brugte Mercedes-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg - og vi har dem i alle størrelser og prisklasser. Og uanset hvilken brugt Mercedes-Benz, du vælger at investere i, så kan du være sikker på at få en bil, der er i rigtig god stand.

Når vi i Bilernes Hus sætter en brugt bil til salg, så sørger vi for at kontrollere den grundigt på alle leder og kanter. Hver eneste Mercedes-Benz, som kører igennem vores bilhus, bliver udsat for en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler. Dermed kan du blive ved med at være godt kørende i din nye brugte Mercedes-Benz i forhåbentlig mange år.

Køb din nye brugte Mercedes i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus i Silkeborg får du altid brugte Mercedes-modeller i topkvalitet. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Så kør en tur ind til Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg - og se det store udvalg.

Eller klik dig videre her på sitet og køb din kommende Mercedes-Benz online - en løsning, hvor du også kan vælge at lade din nuværende bil vurdere og efterfølgende indgå i en handel.

I Bilernes Hus har vi helt fair priser på nyere brugte Mercedes-Benz

Vi tror på godt købmandskab i Bilernes Hus i Silkeborg - og at det, der er en fair handel både for dig som køber og os som sælger betyder, at det også er Bilernes Hus i Silkeborg, som du kontakter næste gang, hvor du får brug for et værkstedsbesøg eller har behov for at købe en ny eller en nyere brugt Mercedes-Benz.

Alle vores priser på brugte Mercedes-modeller er automatisk vurderet af vores uvildige samarbejdspartner. For i Bilernes Hus har vi intet at skjule, og du kan altid se vurderingen her på sitet. Vores priser er helt fair, og det betyder, at samtidig med, at du som kunde gør en god handel, så holder vi vores forretning kørende. Er du fortsat i tvivl, så kan du læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Relaterede links