Køb en af vores 0 nyere brugte MINI Cooper

Baseret på Morris Mini, men helt sin egen. MINI Cooper er en ikonisk bil, der blev lanceret i 2001, og den er skabt til bykørsel. Den har et lavt tyngdepunkt og en kompakt størrelse, og det gør, at den nemt kommer rundt på vejene. Du kan få den som 3-dørs og 5-dørs, og så findes den i en fuldelektrisk udgave.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et bredt udvalg af brugte MINI Cooper, og da vi er en del af Nielsen Car Group, som ejer Bjarne Nielsen-bilhuse, har vi også adgang til brugte biler fra dem. Du finder det hele her på siden.

Har du brug for finansiering, serviceaftale og forsikring, hjælper vi dig gerne, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus. Og du kan være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil, for vi gennemgår den grundigt under klargøringen og udbedrer eventuelle fejl og mangler, inden du får den.

  Viser nu 0 af 0 biler

  MINI Cooper er en legendarisk model

  Den nye generation af MINI er baseret på den ikoniske og legendariske Morris Mini. I 2001 kom den nye udgave på markedet, og den har samme dynamiske silhuet og elliptiske forlygter, som kendetegner den oprindelige Mini.

  Med et lavt tyngdepunkt, der giver en go kart-følelse, kompakte størrelse og masser af udstyr er den klar til at indtage byen. Den er stilfuld og praktisk, og du vil elske at køre i den.

  MINI Cooper som 3- eller 5-dørs

  MINI Cooper fås som enten 3- eller 5-dørs hatchback. Det er 3-dørs-udgaven, som minder mest om den originale Mini, men med 5-dørs-udgaven får du bedre plads. Det gælder i både kabinen, på bagsædet og i bagagerummet.

  5-dørs-udgave blev tilføjet til modelprogrammet i 2014, men har du ikke brug for den ekstra plads, kan du med fordel vælge 3-dørs-udgaven og få en mere kompakt bil, der er endnu nemmere at få med rundt på vejene.

  Benzin- eller elmotor og med automatgear

  Når du kigger efter en brugt MINI Cooper, kan du få den med benzinmotor, og i 2020 blev der også lanceret en fuldelektrisk udgave af den. Vælg mellem den almindelige Cooper og Cooper S, som er sportsversionen med flere hestekræfter. Den kan kendes på det lille S-logo på bilen.

  Den fuldelektriske udgave hedder Cooper SE, og den kører op til 234 km på én opladning. Den ligner den almindelige udgave, og batteriet er lagt under gulvet. Det giver bilen et ekstra lavt tyngdepunkt, der gør kørslen sjovere og giver bedre stabilitet i bilen. Og så tager det kun 35 minutter at oplade den 80%. Begge udgaver er med automatgear.

  Maximise udstyrsniveau og Piano Black Exterior

  MINI Cooper har et godt udstyrsniveau, som du kan Maximise – det hedder topudstyrsniveauet. Men ellers findes Essential og Experience blandt andet. På nye modeller kan der også tilvælges et Piano Black Exterior, som fremhæver de atletiske præstationer på bilen.

  Hvilket udstyrsniveau den brugte bil har, kan du se på bilens side, hvor det står beskrevet, hvilket udstyr der er i den.

  Årgang 2018-2024 af MINI Cooper

  Den nye MINI Cooper har mere end 20 år på bagen, så der er masser af brugte modeller at vælge mellem. I Bilernes Hus sælger vi som udgangspunkt kun brugt biler, der er op til seks år gamle. Du kan derfor finde MINI Cooper fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også fra årgang 2024.

  Der kan være designmæssige forskelle på modellerne, for eksempel fik bilen et omfattende facelift i 2021, og det har givet bilen et mere rent udtryk. Bare vær opmærksom på, at du får den årgang, som du bedst kan lide.

  Brugt MINI Cooper skal købes i Bilernes Hus

  Er MINI Cooper din kommende nye, brugte bil? Så skal den købes i Bilernes Hus. Du kan her på siden se alle vores brugte udgaver af den, og du kan nemt få et overblik over, hvordan priserne på vores biler er i forhold til resten af markedet. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne.

  Har du fundet den udgave, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på vores hjemmeside. Du kan vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Læs mere om online køb her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

  Relaterede links