En ordentlig Opel - er det noget for dig? Vi har 6 nyere brugte modeller til salg i Bilernes Hus

Opel er et bilmærke, der i den grad har sat sig præg på de danske landeveje gennem de seneste mange årtier, og i Bilernes Hus i Silkeborg er vi klædt godt på til at sælge og servicere modeller fra Opel. Det kan være alt fra Opel Adam og Opel Karl over Opel Corsa og Opel Mokka til Opel Astra og Opel Insignia. De klassiske modelnavne fylder en del - og eksempelvis Opel Corsa og Opel Astra er navne, der vækker genklang hos mange danskere.

Begge de nævnte modeller har faktisk vundet Årets Bil i Danmark-kåringen. Opel Corsa blev Årets Bil i Danmark 2007, alt imens Opel Astra blev Årets Bil i Danmark 2016. Faktisk har Opel vundet den eftertragtede kåring to gange tidligere, og det var begge gange med den noget nær ikoniske Opel Kadett i henholdsvis 1980 og 1985.

Opel blev grundlagt i 1862, hvor fokus var rettet mod produktionen af symaskiner. Senere kastede Opel sig over motorcykler, inden man omkring 1900-tallet begyndte at produceres biler og lastvogne. Helt tilbage i 1929 blev Opel en del af amerikanske General Motors, som bevarede ejerskabet frem til 2017. Siden da har Opel været en del af først PSA Group og siden Stellantis, der er i top fem over de største bilproducenter i verden.

Helt siden 1950'erne har Opel hørt til blandt de toneangivende bilmærker på det danske marked. Dengang var det modeller som Opel Kaptajn, Opel Admiral og Opel Rekord. Siden kom Opel Manta, Opel Monza og Opel Ascona til. I dag hedder modellerne blandt andet Opel Corsa-e, Opel Grandland X og Opel Crossland X. 

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Du kan roligt købe din næste brugte Opel i Bilernes Hus

Hvis du køber en nyere brugt Opel hos os i Bilernes Hus i Silkeborg, så er du sikret en gennemført og gedigen bil med masser af karakter, kvalitet og komfort. Opel er nemlig lig med fine modeller i den bedre ende af mellemklassen. Du får meget bil for pengene, når du vælger eksempelvis en brugt Opel Corsa eller en brugt Opel Insignia. Begge er det biler, som besidder høj klasse og en uovertruffen totaløkonomi. Du finder et stort udvalg af de mange fine Opel-modeller i Bilernes Hus, og vores salgsmedarbejdere er klædt godt på til at vejlede omkring valg af model og udstyrsvariant.

Din næste brugte Opel er totalt klargjort

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi vant til at være gode ved vores kunder - og gode ved vores biler. Vi sørger selvfølgelig for, at din nye brugte Opel er i tip top stand, når den bliver sat til salg hos os. Vi har en fast procedure, hvor bilerne bliver kontrolleret på kryds og tværs, og bliver "udsat" for en omfattende klargøring, hvor der naturligvis sker udbedring af eventuelle fejl, skader og mangler.

Det handler i bund og grund om, at du skal være godt kørende i din nye brugte Opel i forhåbentlig mange år fremover. Så er du på udkig efter en nyere brugt Opel, der helt uden brok vil spise kilometer efter kilometer i de næste år, så kan vi kun anbefale, at du kører en tur ind forbi Bilernes Hus. Vi har det meste - og har vi ikke præcis den model, som du er på jagt efter, så er der stor sandsynlighed for, at vi har den i Nielsen Car Group-koncernen, som Bilernes Hus er en del af.

Prisen på din nye brugte Opel er helt igennem gennemsigtig

Skal det være Opel Karl, Opel Insignia eller Opel Grandland X? Mulighederne er mange, og uanset om du vælger en lille og kompakt eller en stor og komfortabel, så er priserne gennemsigtige og synlige. Vi får alle priser på nye brugte biler vurderet af virksomheden AutoUncle, der er vores uafhængige samarbejdspartner. Hovedparten af de hundredvis af bilpriser, som vi serverer for dig i Bilernes Hus, bliver af AutoUncle vurderet som "fair". 

I vores koncern skal tingene være i orden, for det er netop det, der får dig som kunde til at vende tilbage, så det også er Bilernes Hus du handler bil med næste gang. Eller Bilernes Hus du bruger, når bilen skal have foretaget et serviceeftersyn eller måske udsættes for en reparation af en slags. Hvis du er i tvivl om, hvad vores kunder mener om os, så klik ind og se nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Her rangerer vi ganske højt.

I Bilernes Hus får du ny brugt Opel i topkvalitet

Du får altid en skarp og fair markedspris for din brugtbil, hvis du vælger at lade den indgå i forbindelse med køb af nyere brugt Opel Insignia, Opel Corsa-e eller en helt tredje Opel-model. I Bilernes Hus i Silkeborg har vi desuden gjort det nemt at blive godt kørende. Vi tilbyder nemlig fornuftig finansiering, skarpe priser på billån og en god mulighed for forsikring til priser, der er konkurrencedygtige.

Med andre ord synes vi, at du skal trille en tur ind til Bilernes Hus i Silkeborg, med henblik på at få udpeget lige nøjagtig den brugte Opel, som bedst modsvarer de ønsker, behov og forventninger, som du har til en kommende bil. Vi kvitterer med en prøvekørsel af modellen, så du kan blive endegyldigt overbevist.

Relaterede links