Køb en af vores 9 brugte Volvo C40 her

Volvo C40 Recharge er den første bil fra Volvo, der er skabt som elbil og kun fås fuldelektrisk. Med de karakteristiske Thors Hammer-forlygter, masser af teknologi, lækkert design og høj sikkerhed er det virkelig en forrygende start på Volvos elektriske eventyr.

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du et udvalg af brugte Volvo C40, og vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen, hvor flere bilhuse er autoriseret Volvo-forhandler. Der er derfor masser af viden og erfaring i koncernen, ligesom vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette model.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe dig med, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus. Og så kan du være sikker på, at bilen har fået en grundig gennemgang, inden du får den. Det ordner vi nemlig i klargøringen.

9 BILER
Viser nu 9 af 9 biler

Volvo C40 er første rene elbil

Volvo C40 Recharge var virkelig en banebrydende nyhed fra Volvo, da den blev lanceret i 2021. Det var nemlig mærkets første rene elbil, så den er kun udviklet til at køre på el. Og Volvo har virkelig skabt en fantastisk, fuldelektrisk bil.

Med de karakteristiske Thors Hammer-forlygter, vertikale baglygter, masser af teknologi og høj sikkerhed er C40 indbegrebet af Volvos visioner. En lækker detalje er også, at interiøret er læderfrit – et valg der understreger en mere bæredygtig retning på fremtidens biler.

Lang rækkevidde og tung last på anhængertrækket

Volvo har med C40 Recharge forsøgt at gøre op med mindst to betænkeligheder, som mange nævner, når de tøver med købet af elbil: Rækkevidde og muligheden for at køre med campingvogn.

Volvo C40s rækkevidde er afhængig af modellen op til 448 km, og så er det muligt at have op til 1800 kg på anhængertrækket. Det giver god mulighed for en campingvogn eller trailer. Anhængertrækket er tilkøb, og finder du en brugt C40 uden anhængertræk, kan det monteres efterfølgende.

Stor sikkerhed i Volvo C40

Volvo er kendt for sin høje sikkerhed, og det gælder selvfølgelig også C40. Den får alle fem stjerner i Euro NCAP crashtest, og den har desuden masser af sikkerhedsteknologi, der bidrager til en mere sikker kørsel.

Nødbremse, vejbaneassistent, skiltegenkendelse og kollisionsafværgelse er blot nogle af teknologierne, der er i bilen som standard. Du kan inde på hver brugt C40 læse mere om, hvilket udstyr og hvilken teknologi der er i dem.

Vælg udstyr: Pro, Core, Plus og Ultimate

Pro-pakken var det højeste udstyrsniveau hos Volvo, da C40 blev lanceret, og derfor vil du finde en del udgaver, der har det niveau, når du leder efter en brugt model. I dag hedder udstyrsniveauerne Core, Plus og Ultimate, så finder du en nyere bil fra 2022, så vil du skulle forholde dig til disse udstyrsniveauer.

Du får rigtig meget udstyr med standarden Core, men det er værd at fremhæve fordele ved at opgradere til Plus-udgaven. Her er der blandt andet adaptiv fartpilot, cross trafic alert og blindvinkelassistent. Med Ultimate er der 360° parkeringskamera og Harman Kardon lydsystem, som giver en ekstra god lydoplevelse i bilen.

Skal det være single eller twin motor?

Da Volvo C40 blev lanceret, var det kun muligt at vælge den med twin motor og firehjulstræk (AWD). Efter at have været på markedet et års tid kom den i en version med single motor og forhjulstræk (FWD). Du får en lidt kortere rækkevidde, færre hestekræfter og en langsommere acceleration (dog stadig fra 0-100 km/t på 7,4 sekunder).

Men hvorfor så vælge single motoren? Fordi den er væsentligt billigere end udgaven med twin motor, og vælger du samtidig at købe den brugt, kan du skære endnu mere af nyprisen. Og endda uden at gå på kompromis med kvaliteten af bilen.

Volvo C40 årgang 2021-2024

Det giver sig selv, at der ikke findes ældre årgange af Volvo C40 Recharge end 2021, da det er året, hvor den kom på markedet. Der er også brugte biler fra årgang 2022, 2023 og 2024, så uanset hvilken årgang, du vælger, får du en relativ ny bil. Det er ikke mange kilometer, de kan nå at have kørt.

Du kan på hver side læse mere om bilen og se, hvilken årgang den er, hvilket udstyr den har og alle andre detaljer om bilen. Vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rette model.

Find din brugte Volvo C40 i Bilernes Hus

Skal Volvo C40 Recharge være din næste bil, så finder du den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har et bredt udvalg og skarpe priser, der bliver vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den helt rigtige brugte bil på vores hjemmeside, kan du bestille den og få leveret hjem til dig. Du kan også vælge finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg Bilernes Hus og hør mere.

Relaterede links