Skal du have en Ford C-Max? Vi har 1 nyere brugte til salg

Ford C-Max er en MPV, der først gik under navnet Ford Focus C-Max, da den blev lanceret i 2003. Den fik et facelift i 200, hvor Focus blev streget af navnet. I 2010 kom anden generation af bilen, og den blev kåret som Årets Bil i Danmark 2011 samt Årets Brugtbil 2017. Men i takt med at efterspørgslen efter SUV’er og crossovers steg gennem 2010’erne, har Ford valgt at tage bilen af modelprogrammet. Produktionen stoppede i 2019, og den findes derfor kun brugt.

I Bilernes Hus har vi et udvalg af brugte Ford C-Max, som også har været brugt på gule plader. Den findes derfor både til privat og erhverv. Vi er en del af Nielsen Car Group, som ejer Bjarne Nielsen, der er blandt de største Ford-forhandlere i Danmark. Derfor har de adgang til særligt mange brugte Ford, herunder også C-Max, og du kan derfor se flere modeller fra de bilhuse.

Vi klarer også gerne finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os. Vi gennemgår din nye, brugte bil grundigt under klargøring, og hvis der er fejl og mangler, udbedrer vi dem, inden du får bilen, så du er sikker på at blive godt kørende i lang tid. Vi giver desuden et halvt års garanti på vores brugte biler.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Ford C-Max er en rummelig familiebil

Ford C-Max har været en stor succes for det amerikanske bilmærke, der konstant har haft modellen i toppen af salgsstatikken, siden den blev lanceret i 2003. Da den først kom på markedet, var det med navnet Ford Focus C-Max, men Focus blev sløjet, da den fik et facelift i 2007. Anden generation af modellen kom i 2010 sammen med en Grand C-Max, der kunne have op til syv personer i bilen og kendes ved sine skydedøre.

Det er en MPV, som står for Multi Purpose Vehicle, og en del af serien af de store MPV’er, som Ford havde succes med i 2010’erne. De blev dog stille og roligt overhalet i salgsstatikken af SUV’erne. I 2017 var C-Max den tredje mest solgte Ford i Danmark, mens den året efter var på sjettepladsen. Overhalet af blandt andre SUV’en Ford Kuga. Dermed måtte Ford sande, at tiden var mere til SUV og crossover, og man valgte derfor i 2019 at stoppe produktionen af bilen.

Årets Bil 2011 og Årets Brugtbil 2017

Ford lancerede anden generation af C-Max i 2010, og størrelsesmæssigt var der ikke meget forskel på de to modeller. I den nye var pladsen dog udnyttet bedre, så den føltes både større og mere komfortabel end forgængeren. Og familiebilen var fortsat en fornøjelse at køre i. Det gjorde, at bilen blev kåret som Årets Bil i Danmark 2011, mens den i 2017 fik prisen som Årets Brugtbil.

Det er tydeligvis en populær bil, der giver god plads til den store familie eller til dig med en pladskrævende hobby. C-Max har dermed været et godt valg gennem årene, og derfor var det også overraskende, at Ford stoppede produktionen. Men det var nødvendigt for Ford at spare og samtidig kunne de se, at andre modeller som SUV’erne var begyndt at stjæle opmærksomheden.

Med benzin- eller dieselmotor og automatgear

Ford C-Max fås med enten benzin- eller dieselmotor, og da anden generation kom i 2010 havde Ford netop lanceret sin nye generation af benzinmotorer med navnet EcoBoost, som selvfølgelig kom i denne nye udgave.

Det var også muligt at vælge mellem manuelt gear og automatgear, så du kan få den geartype, du har det bedst med. Du kan på hver bils side se, hvilken motor og gearkasse den har.

Udstyrsniveauer som Trend og Titanium

Der har gennem årene været forskellige udstyrsniveauer på Ford C-Max. Det er blandt andet Trend og Titanium, som du kan finde den i. Den er altid blevet rost for at være veludstyret, men mangler du noget bestemt udstyr, er vi klar til at hjælpe dig med at finde en model, der matcher dine ønsker.

På hver bilmodels side kan du se, hvilken udstyrsvariant der er tale om, ligesom du kan se den fulde liste med udstyr. Du kan derfor nemt finde ud af, om bilen har det rette udstyr i forhold til, hvad du drømmer om.

Ford C-Max fra årgang 2016-2019

I Bilernes Hus sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Derfor kan du finde Ford C-Max tilbage fra årgang 2016, 2017, 2018 og 2019, som var det sidste produktionsår for bilen. Og når en bil er udgået af produktion, så er den eneste måde at få den på ved at købe den brugt.

Det kan også være, der er ældre modeller her på siden, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af dem. Det kan for eksempel være, hvis den ikke har kørt så langt endnu. Alle brugte biler kan leveres med det samme, så du hurtigt kan blive godt kørende igen.

Find din brugte Ford C-Max i Bilernes Hus

Skal du have god plads til familien, så er Ford C-Max måske noget for dig. Vi har et udvalg af brugte modeller på lager, som du kan prøvekøre, og har du fundet den rette model, kan du bestille den direkte på hjemmesiden og få bilen leveret hjemme hos dig. Du kan også få en pris for din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen.

Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du hurtigt kan få et overblik over, hvordan priserne er i forhold til resten af markedet. Har du brug for finansiering, hjælper vi gerne med det. Læs mere om køb online her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Relaterede links