Køb en af vores 2 nyere brugte Peugeot 3008

Peugeot 3008 kom på markedet i 2009, og den anden generation af bilen kom i 2016. Den fik et facelift i 2020. Modellen var ny i det franske mærkes modelprogram, og det er en SUV-udgave af Peugeot 308. Det er en kompakt SUV eller crossover, som den også kaldes. Den placerer sig størrelsesmæssigt mellem 2008 og 5008. Bilen kombinerer et stilfuldt ydre med komfort og masser af udstyr, og den fås også som plug-in hybrid.

Vi har samlet vores udvalg af brugte Peugeot 3008 her på siden, og du finder både modeller, der står i Bilernes Hus i Silkeborg, ligesom der er modeller fra Bjarne Nielsen-bilhuse i hele landet. Vi er nemlig del af samme koncern, Nielsen Car Group. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe med, når du køber en ny, brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt, inden du får den, og vi udbedrer eventuelle fejl og mangler. Derfor kan du trygt handle brugt bil hos os.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Populære Peugeot 3008 er en stilfuld crossover

Da Peugeot 3008 kom på markedet i 2009, ramte Peugeot virkelig en trend. Modellen kom nogle år efter Nissan Qashqai, som var en af de biler, der gjorde crossoveren populær. Særligt anden generation fra 2016 satte en streg under 3008’s popularitet, og det er en af de bedst sælgende modeller fra Peugeot.

Det er en SUV-udgave af 308, og de to modeller er størrelsesmæssigt det samme. Du får dog fordelene ved crossover-designet, hvor der er en høj indstigning og et godt overblik over vejen fra førersædet. Den placerer sig mellem 2008 og 5008, og den vil for mange familier opfylde kravene i både hverdag og weekend, hvor der er god plads til tasker og oppakning på længere ture. Den har et stilfuldt design, og du får en velkørende bil med rigeligt udstyr.

Kåret som Årets Bil i Danmark 2017

Anden generation af Peugeot 3008 kom i 2016, og den udgave blev kåret som Årets Bil i Danmark 2017. Plads, udstyr og sikkerhed var blandt de kvaliteter, der blev fremhævet ved modellen i en tid, hvor crossovers var ved at blive virkelig populære.

Det var også medvirkende til, at 3008 vandt, og samtidig er det en model, som har en pris, der gør, at mange kan være med uden at gå på kompromis med udstyret.

Vælg motor: Benzin, diesel eller plug-in hybrid

Peugeot 3008 fås med enten benzin- eller dieselmotor, og så er den kommet i en delvis elektrisk udgave, nemlig som plug-in hybrid. Peugeot er i gang med en omstilling af deres modelprogram, og det betyder, at fra 2024 har alle deres modeller som minimum en delvis elektrificering. Som PHEV kan den køre op til 67 km på ren el, inden benzinmotoren tager over.

Det er dog stadig muligt at få den med benzin- eller dieselmotor, særligt som brugt model er det de motorer, der dominerer markedet. Der er forskellige størrelser og med forskelligt antal hestekræfter. Og vil du gerne have med automatgear fremfor det manuelle gear, er det også muligt.

Vælg udstyrsniveau som Allure og GT

Der har været flere forskellige udstyrsniveauer på Peugeot 3008 gennem tiden. Da anden generation blev lanceret, var der fem forskellige at vælge mellem, og hvis man vil have den fra ny i dag, er der fire udstyrsvarianter. Du kan finde modeller med udstyrsvarianter som Allure, Allure Pack og GT.

Det kan godt forvirre lidt, at der er mange forskellige udstyrsniveauer, når man leder efter en brugt bil, fordi det gør det svært at sammenligne modellerne. Du kan på hver brugt bils side se hele udstyrslisten, og vi hjælper dig også gerne med at finde den rette bil, så du får det udstyr, du drømmer om.

Årgang 2018-2024 af brugt Peugeot 3008

I Bilernes Hus finder du primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Vi har altså brugt Peugeot 3008 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. De er altså alle fra anden generation af bilen, dog har modeller fra 2020 og frem fået et facelift. Der kan derfor være designmæssige forskelle.

Det er også muligt, der er ældre modeller i blandt, hvis bilen for eksempel ikke har kørt så langt. Når du køber brugt, er en af fordelene, at man tager toppen af nyprisen, og dermed kan pengene række lidt længere. En anden fordel er, at bilen er på lager og kan leveres stort set med det samme, så du hurtigt kan blive godt kørende.

Køb brugt Peugeot 3008 i Bilernes Hus

Skal Peugeot 3008 være din kommende bil, så finder du den brugt i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har samlet vores udvalg af brugte modeller her på siden, og vi sætter altid en skarp pris. En uafhængig samarbejdspartner vurderer priserne i forhold til resten af markedet, og den vurdering kan du ser her i oversigten. Det gør det nemt for dig at sammenligne.

Ved du præcis, hvilken bil det skal være, så kan du bestille den på hjemmesiden, hvor du også kan vælge finansiering samt tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis den skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her, ligesom du altid er velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg, som er Danmarks største bilhus.

Relaterede links