Vaerksted Bilernes Hus 2023 Reparation

Når skaden er sket

Har du været i et uheld, eller på anden måde fået en skade på din bil? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores skadescenter

Bliv hurtigt kørende igen

Uanset om det er en stor eller lille skade, du har fået på bilen, er vi klar til at hjælpe dig på værkstedet i Bilernes Hus, så du kan blive hurtigt kørende igen. Vi er autoriseret skadesværksted på hele seks bilmærker, men kan håndtere alle bilmærker lige fra Renault og Citroën til Audi og BMW. 

Vi tager biler ind fra alle forsikringsselskaber, så du kan altid bruge os, når du har haft et uheld. Du kan altid køre din bil til os.

Vores skadesteam står klar med rådgivning og professionel assistance, så din bil hurtigt er tilbage i samme stand som før uheldet. Husk, du kan få en lånebil hos os, mens vi arbejder på din egen bil. 

Kontakt os

Få bilens skader vurderet og få et uforpligtende tilbudGratis

Er skaden sket, står vi klar til at hjælpe dig med at vurdere skaden på bilen. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på at udbedre den.

Fem trin til skadeshåndtering

Har du styr på, hvad du skal gøre, når der er kommet en skade på din bil?
Her er der fem trin til skadeshåndtering, så du husker det hele, uanset om det er en stor eller lille skade, du har fået på bilen.

 

BN Web Ikoner 2023 Tjeklliste

1. Tjekliste, når skaden er sket

Når du har været i et uheld, er det vigtigt at få nogle informationer noterer. Vi har derfor lavet denne tjekliste, så du husker det hele. Der skal noteres oplysninger om modparten og eventuelle vidner, ligesom du kan skrive noget generelt om uheldsstedet. 

På den måde har du alle informationer, der skal bruges, når skaden skal anmeldes. Vi anbefaler, du udskriver tjeklisten og lægger den i bilen, så du altid har den ved hånden.

Link til tjekliste

BN Web Ikoner 2023 Skade

2. Tegn hændelsesforløbet

Kan du huske, hvad du lavede i går? Vi glemmer ret hurtigt, hvad vi laver, og det gælder også større ting som at være i et færdselsuheld eller på anden måde blive påkørt. Derfor er det en klar anbefaling, at du tegner hændelsesforløbet, så du kan huske præcis, hvad der er sket - selv flere måneder efter uheldet.

Vi har lavet et papir, du kan bruge til at tegne forløbet.

Tegnepapir

 

BN Web Ikoner 2023 Reparation

3. Book tid på værkstedet

Når du har styr på hændelsesforløbet, skal bilen på værkstedet. Kan du selv køre den derhen, gør du selvfølgelig bare det, men er skaderne større, kan det kræve en bugsering. Næsten alle forsikringsselskaber dækker med vejhjælp til vores værksted, når du har været i et uheld. Du kan derfor roligt få hentet bilen og sat den af ved Bilernes Hus. 

Vi gennemgår bilens skader og vurderer, hvor meget arbejde der skal laves. Både i forhold til pris og tiden, vi skal bruge på det, og det er altid et uforpligtende tilbud, du får.

Book værksted

BN Web Ikoner 2023 Chat

4. Anmeld skaden til forsikringsselskabet

Når du har fået et uforpligtende tilbud på værkstedsarbejdet, kan du give det videre til dit forsikringsselskab. Ved større skader er forsikringsselskabet altid med indover, men er det mindre skader som små ridser og buler, kan det være, at værkstedsarbejdet er billigere end din selvrisiko, og derfor vil det ikke give mening at anmelde til forsikringen.

Vi har stor erfaring med at lave skadesanmeldelser, og vi hjælper dig derfor gerne med at lave den, ligesom vi også gerne tager den eventuelle dialog med taksator efterfølgende. 

BN Web Ikoner 2023 Værksted

5. Få udbedret skaden

Når forsikringen har godkendt reparationen, finder vi et tidspunkt, hvor vi kan udføre arbejdet. I Bilernes Hus er vi autoriseret værksted på hele seks bilmærker, men vi reparerer alle bilmærker, så du er altid velkommen hos os.

Vi stiller en lånebil til rådighed, så du kan være godt kørende, mens vi arbejder på bilen. Vi sørger for, at den hurtigt er tilbage i samme stand som før uheldet, og når vi er færdige, laver vi et gratis Sikkerhedstjek af bilen.

Vi udfører også en kvalitetsslutkontrol for at tjekke, at alt fungerer, som det skal. Du får derfor en bil i samme stand, som inden uheldet skete. 

"Vores kunder oplever, at der er styr på tingene. De skal bare aflevere bilen på vores værksted – så tager vi os af resten."

Hvorfor vælge os?

Der er 9 grunde til at vælge os, når du har fået en skade på din bil.

 

Vaerksted Bilernes Hus 2023 Reparation Front 1
  • Gratis lånebil i hele perioden
  • Gratis sikkerhedstjek af bilen
  • Hjælp med skadesanmeldelse
  • Dialog med taksator
  • Høj kvalitet og reparation efter fabrikkens forskrifter
  • 3 års garanti på skadesarbejde
  • Reparationer af alle bilmærker
  • Samarbejde med alle forsikringsselskaber
  • Autoriseret skadesværksted på hele seks bilmærker