Køb en af vores 7 brugte Volvo EX30 her

Den største, mindste nyhed nogensinde, lød det fra Volvo, da de i 2023 præsenterede den kompakte SUV, Volvo EX30. Og det var virkelig en stor nyhed, fordi bilen var en mindre elbil, som mange efterspurgte samtidig med, at prisen var skarp og gjorde modellen til den billigste fra mærket nogensinde. Kombineret med et lækkert design, højt udstyrsniveau og komfortabel indstigning, så får man virkelig meget bil for pengene, når man køber en brugt Volvo EX30.

I Bilernes Hus finder du et udvalg af brugte Volvo EX30, og vi har samlet dem alle her på siden. Der kan også være modeller, der står hos Bjarne Nielsen-bilhuse, fordi vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Bjarne Nielsen er desuden autoriseret forhandler af Volvo, så vi kender mærket indgående. Og der er flere fordele ved at handle hos os:

  • Mere end 35 års erfaring
  • Landsdækkende levering
  • Attraktiv finansiering, serviceaftale og forsikring

Vi gennemgår altid vores brugte biler, så vi er sikre på, at de lever op til vores høje standarder, og du kan derfor trygt handle brugt bil hos os.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Mindre elbil? Vælg brugt Volvo EX30

Når et premiumbrand som Volvo lancerer en mindre og mere prisvenlig bil, så skaber det opmærksomhed, og det er netop, hvad de gjorde, da de lancerede EX30. Det har åbnet for en bredere målgruppe end tidligere, og når du samtidig finder den med kilometer på tælleren, så får du virkelig meget bil for pengene ved at vælge en brugt Volvo EX30.

Og det er endda uden at gå på kompromis med alle de fordele, der ved mærket. Lige fra sikkerhed til højt udstyrsniveau – og det får du stadig med, når du køber brugt EX30. Bilen er virkelig ideel til singlen, parret eller børnefamilien, der ikke skal have plads til høje passagerer på bagsæderne. Der er en god rummelighed i kabinen, som gør den komfortabel på selv lange ture.

Elsker man det svenske mærke, vil man også elske en brugte Volvo EX30. Listen med plusser er lang lige fra design med Thors Hammer forlygter, den flotte skærm i midten, opbevaringsdetaljer og sædekomfort. Og så har den en god indstigningshøjde, fordi det er en kompakt SUV.

Forskellige motorer og udstyrsniveauer

Der er flere forskellige måder at sammensætte sin Volvo EX30, og der kommer helt sikkert også flere i fremtiden. Det er her, det kan være en smule svært, når man skal finde en brugt bil, men heldigvis har vi gjort det nemt, så alt udstyr fremgår på den enkelte models side, ligesom der er filtreringsmuligheder her i oversigten. Så kan du være helt sikker på, at bilen er, som du ønsker.

Den har en rækkevidde op til 476 km afhængig af elmotor og batteri, og med udstyrsniveauerne Core, Plus og Ultra. Ultra er med glastag og Harman Kardon-lydsystem, og ellers er den ret veludstyret uanset niveau.

Årgang 2024 af brugt Volvo EX30

De første udgaver af bilen blev leveret til kunder i starten af 2024, og derfor findes der ikke ældre årgange af brugt Volvo EX30 end årgang 2024, indtil videre.

Det betyder, at uanset hvilken udgave du vælger, får du en ret ny bil med mange kilometer i sig endnu.

Køb din brugte Volvo EX30 i Bilernes Hus

Skal en brugt Volvo EX30 være din kommende bil, så finder du den her i Bilernes Hus. Vi er Danmarks største bilhus og har altid en bredt udvalg af biler på lager – og helt sikkert også din næste bil. Vi har skarpe priser og har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du nemt kan sammenligne på tværs af markedet. Vurderingen finder du her i oversigten.

Har du fundet den helt rigtige bil, er du altid velkommen til at prøvekøre den i bilhuset, og ved du allerede, at det skal være den, kan du købe den direkte her på hjemmesiden. Læs mere om køb online. Vores salgskonsulenter står klar til at hjælpe dig – du finder alle oplysninger her.

Relaterede links