Køb en af vores 1 nyere brugte Dacia Jogger

Skal du have en stor familiebil med enten fem eller syv sæder til en overkommelig pris, så er det Dacia Jogger. Den kombinerer på flotteste vis stationcarens længde, rummeligheden fra en MPV og SUV-designet, så du får en alsidig og rummelig bil til alle hverdagens eventyr.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte Dacia Jogger, og vi er en del af Nielsen Car Group, der med sine Bjarne Nielsen-bilhuse er autoriseret forhandler af Dacia. Vi har derfor stor viden om mærket og kan svare på alle dine spørgsmål.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe dig med, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus. Vi sørger for, at din nye, brugte bil er gennemtjekket, og eventuelle fejl og mangler er udbedret. Det gøres under klargøringen, så du får en bil, der sikkert kan køre mange kilometer endnu.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Dacia Jogger er familiebilen med masser af plads

Er I en stor familie, eller har du bare brug for god plads i bilen, så er det Dacia Jogger. Du får den ovenikøbet til en skarp pris, som er Dacias varemærke at levere. Kombinationen af en stationcars længde, en MPVs rummelighed og en SUVs design giver dig en bil med god plads i både kabine og bagagerum, så der er plads til alle livets eventyr. Og du får samtidig en god frihøjde og et godt overblik over vejen.

Dacia Jogger kom på markedet i starten af 2022, og den er bygget på samme platform som Renault Captur. Kabinen er komfortabel og funktionel, og der er indtænkt små opbevaringsrum rundt om i kabinen, så alle kan have tingene lige ved hånden.

Vælg mellem fem eller syv sæder

Med Dacia Jogger får du en meget alsidig bil, som kan rumme mange personer eller meget bagage. Den fås i udgave med fem sæder og en med syv sæder. Modellen med fem sæder giver dig et rummeligt bagagerum, mens udgaven med syv sæder giver plads til den store familie eller dig, der ofte har et nogle ekstra personer med i bilen.

Vælger du udgaven med syv sæder, kan den tredje sæderække tages ud, så du i stedet får ekstra plads i bagagerummet, hvis der ikke er brug for alle syv sæder. Det giver dig uanede muligheder for at indrette bilen efter dine behov – også selvom de er forskellige i dag og i morgen.

Benzinmotor i Dacia Jogger

Der ligger en benzinmotor med 110 hk i Dacia Jogger, og den er med et sekstrins manuelt gear. Der er samme motor i bilen, uanset om den er med fem eller syv sæder.

Der er dog en hybridudgave på vej, men der kommer til at gå tid, inden den kommer på markedet og dernæst endnu længere tid, inden du kan finde den brugt.

Udstyrsniveauerne Essential, Comfort eller Extreme

Konceptet med Dacia er, at den indeholder det vigtigste for at kunne lave en så skarp pris som mulig. Det afspejler sig naturligvis i udstyrsniveauerne. Der er det vigtigste, men ikke nødvendigvis alt, du kan drømme om.

Essential er standarden, og her får du blandt andet nødbremseassistent, hastighedsbegrænser og manuel aircondition. Næste niveau er Comfort, mens Extreme er den topudstyrede udgave. Her er der både bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri adgang. På hver brugt bils side kan du se hele listen af udstyr på netop den model.

Dacia Jogger årgang 2022-024

Dacia Jogger kom på markedet i Danmark i starten af 2022, og der er brugte modeller fra den årgang samt 2023 og 2024. Du kan derfor være sikker på, at de ikke har kørt særligt langt, når de er så nye.

Men der er stadig penge at spare ved at vælge en brugt bil, selvom modellen ikke har eksisteret særligt længe. Det tager lige toppen af prisen for en ny ved, at den har kørt nogle kilometer. Det er en af de største fordele ved at vælge en brugt bil.

Find en brugt Dacia Jogger i Bilernes Hus

I Bilernes Hus finder du din kommende brugte bil – også når det skal være Dacia Jogger. Som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse, og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af brugte biler.

En uafhængig samarbejdspartner vurderer vores priser, så du nemt kan overskue, hvordan priserne er i forhold til markedet. Finder du en model, du vil købe, kan du gøre det direkte på vores hjemmeside, og du også vælge finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Læs mere om online køb her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links