Køb en af vores 3 nyere brugte Mazda3

Mazda3 er en kompakt bil, der tilhører C-segmentet, der også består af Volkswagen Golf, Ford Focus og Skoda Octavia. Den kom på markedet i 2003 som en efterfølger for Mazda 323, og den er i dag i fjerde generation, som udkom i 2019. Den fås som både sedan og hatchback, og det er velkørende og veludstyret bil. Designmæssigt har den Mazdas elegante, moderne og sporty stil.

Du finder et udvalg af brugte Mazda3 på lager hos Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, og derfor viser vi også biler fra dem. Bjarne Nielsen er autoriseret forhandler af Mazda, så der er stor viden og erfaring med mærket i koncernen.

Vi hjælper også gerne med finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en ny, brugt bil hos os. Du kan være helt sikker på, at der er mange kilometer i den endnu, selvom den er brugt, for vi gennemgår den grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, inden du får den. Og så giver vi altid et halvt års garanti.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Elegante og velkørende Mazda3

Mazda er kendt for at lave velkørende biler, og her er Mazda3 ingen undtagelse. Den har en fremragende håndtering og styrer nemt og smidigt, og den er derfor let at køre. En stor fordel både i byen og på landevejene. Derudover er den komfortabel og har masser af lækkert udstyr, som gør køreturen endnu lettere.

Designmæssigt kan man tydeligt se Mazdas stil med de elegante og moderne linjer kombineret med noget råt og sporty. Den blev lanceret i 2003 som erstatning for den populære Mazda 323, og den er nu i fjerde generation, som kom på markedet i 2019.

Vælg mellem Mazda3 som sedan eller hatchback

Mazda3 fås som enten firedørs sedan eller femdørs hatchback. Sedanen kan kendes ved at have en mere nedadgående bagende, hvor den runder mere på hatchbacken. Og så er der mulighed for at lægge bagsæderne ned i hatchbacken, hvis du skal have plads til noget mere.

Sedan-udgaven er mere sporty og dynamisk at se på, men uanset hvilken udgave du vælger, får du en velkørende bil, der rummer ren køreglæde og er virkelig flot at se på.

Benzin-, diesel- eller hybridmotor

Alle Mazdas bilmodeller har deres Skyactive-motorer, som er udviklet med fokus på ydeevne og optimeret brændstofforbrug. En motor, der leverer dag efter dag, kilometer efter kilometer.

Mazda3 fås med både de klassiske benzin- og dieselmotorer, ligesom du kan få den med hybridmotor. Her hjælper et ekstra batteri motoren under for eksempel start og acceleration, og det er med til at reducere brændstofforbruget, uden at man skal lade batteriet op. Det sker nemlig automatisk under kørsel.

Find det rette udstyrsniveau som Cosmo, Sky og Homura

Der har gennem årene været mange forskellige udstyrsniveauer på Mazda3, og det er navne som Cosmo, Sky og Homura, man kan vælge. I de nyeste modeller er der som standard både fartpilot, head-up display og sikkerhedsteknologier som vognbaneassistent og nødbremse. Virkelig lækkert udstyr, som man ofte skal tilvælge ved mange andre bilmærker.

Mazda er generelt rimelig veludstyret som standard, men er der noget bestemt udstyr, du gerne vil have, bilen har, kan du se hele udstyrslisten på hver bilmodels side. Og vi hjælper også gerne med at finde den helt rette model til dig.

Brugt Mazda3 fra årgang 2018-2024

Mazda3 har over 20 år på bagen som model, og der findes derfor mange brugte udgaver af den. I Bilernes Hus har vi som udgangspunkt brugte biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, du kan finde brugt Mazda3 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

Der kan være ældre modeller at finde på siden, hvis de for eksempel ikke har kørt så langt. Ved at vælge brugt får du en relativt billigere bil, fordi toppen af nyprisen er taget, men den største fordel er nok, at bilen er klar til levering stort set med det samme. Du skal derfor ikke vente på, at den bliver produceret.

Køb en brugt Mazda3 i Bilernes Hus

Skal en brugt Mazda3 være din nye bil? Så finder du den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi sætter en skarp pris og har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du nemt kan få et overblik her på siden over, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet din kommende bil, kan du bestille direkte på hjemmesiden til levering hjemme hos dig selv. Du kan desuden vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte. Vi giver altid en fair pris på byttebiler. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg os i Bilernes Hus for at prøvekøre bilen og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Relaterede links