BJARNE NIELSEN FEB 16 015 BH Logo WEB (1) (1)

Sådan arbejder vi.
Nemt, enkelt og ligetil.

Hos Bilernes Hus forsøger vi at gøre det enkelt at bruge vores værksted. Vores arbejdsproces består derfor af fem simple steps.

Her er din kunderejse

#1: Det er tid til regelmæssigt service, eller du oplever problemer med din bil

Vores værkfører står altid parat med kompetent rådgivning hvis du oplever problemer med din bil. Har du besøgt os før, kontakter vi dig når det et er tid til service via e-mail eller brev hvis du har en bil, som er blandt de mærker vi forhandler.

Du kan booke værkstedsbesøg online, eller kontakte nærmeste bilhus via telefon eller e-mail.

Har du lyst, er du velkommen til at deltage i en gratis gennemgang af din bil i forbindelse med værkstedsbesøget. Gennemgangen omfatter en visuel gennemgang af din bils mest vitale dele på en af vores lifte sammen med en mekaniker eller værkfører. Vi kalder det er sikkerhedstjek, og det er gratis for eksisterende kunder (ellers kr. 149,-). Sikkerhedstjekket tager cirka 15 minutter, og udføres som det første når værkstedsarbejdet påbegyndes. Giv os blot besked når du booker hvis du ønsker et sikkerhedstjek.

Book online

 

#2: Du afleverer din bil på vores værksted, eller vi henter den hjemme hos dig*

Du kan aflevere din bil på værkstedet døgnet rundt. Afleverer du bilen udenfor åbningstid kan du aflevere din bilnøgle i vores dropbox.

Husk at du har mulighed for at leje en kundebil når din bil er på værksted.

* Vi tilbyder ikke afhentning overalt i Danmark. Prisen for afhentning afhænger af reparationens omfang. Har du været ude for en skade kan du typisk få transporteret bilen til vores værksted uden beregning af dit forsikringsselskab.

 

#3: Vi påbegynder det aftalte arbejde

#4: Støder vi på noget uforudset, kontakter vi dig

Du får altid et konkurrencedygtigt tilbud hvis vi støder på noget, der bør laves på din bil. Inden vi går i gang kontakter vi dig, og rådgiver dig om mulighederne.

Nogle gange finder vi noget, som ikke er akut, men som bør laves indenfor eksempelvis de næste 5.000 kilometer. Alt efter dit kørselsbehov, kan det være en god idé at vente, og se tiden an. Vi gør dig blot opmærksom så du undgår uheldige overraskelser. Det kalder vi god rådgivning.

 

#5: Arbejdet afsluttes, og du er klar til vejens udfordringer

Når vi når til dette punkt er du igen klar til vejens udfordringer og nye oplevelser. Vi takker for besøget, og glæder os til at se dig igen.