BH Sælger Med Familie (5)

Nemt at lease brugt bil

Få styr på bilbudgettet og find en brugt bil til privatleasing. Det er nemt, og vi er med dig hele vejen.

Sådan foregår privatleasing

Privatleasing er et alternativ til at købe bilen kontant. Vil du ikke bekymre dig om restværdi, billån og uforudsete værkstedsregninger, så skal du vælge privatleasing. Det er nemt - og vi er med dig hele vejen og svarer på alle de spørgsmål, du må have. 

Her kan du se, hvor nemt det er at lease en brugt bil:

 1. Find bilen
  Du kan vælge mellem et bredt udvalg af nyere, brugte biler, som alle står på vores lager.
 2. Vi gennemgår bilen
  En mekaniker gennemgår bilen grundigt, og hvis der er sliddele eller andet, der trænger til udskiftning, klares det, inden du får bilen. 
 3. Udlevering indenfor fem dage
  Ved udlevering tjekker vi bilen sammen med dig og noterer eventuelle ridser og buler. Du får bilen indenfor fem dage, fra du har skrevet under på leasingaftalen.
 4. Kør i bilen i leasingperioden
  Leasingperioden kan være fra 3-36 måneder. Typisk er det for 36 måneder, men det er op til dig, hvor lang tid du vil have bilen.

Når leasingaftalen udløber, afleveres bilen tilbage til os, og du skal ikke gøre mere. Der er altså ingen bekymringer om restværdi, og hvem du skal sælge bilen til. Den del står vi for, og vi tilbyder dig gerne en anden bil, du kan lease efterfølgende. 

BH Sælger Med Familie (1)

Når leasingbilen
skal afleveres

Vi kontakter dig, når vi nærmer os leasingaftalens udløb, så vi kan aftale, hvor og hvornår bilen skal afleveres. Når vi har fået bilen, bliver den sendt til en uvildig gennemgang. Her vurderes det, om bilens stand er, som man kan forvente i forhold til bilens alder.

Det betyder, at forventningen er, at der er kommet brugsridser og andet slid. Det er helt normalt, og derfor ikke noget, der skal udbedres.

Er der større ridser og skader på den, som skal udbedres, er det for din regning. Vi kontakter dig selvfølgelig og aftaler, hvad der eventuelt skal laves. Er der kørt mere, end der var angivet i leasingaftalen, afregnes det også ved aflevering af leasingbilen.