100 procent elektrisk Polestar. I Bilernes Hus har vi 8 nye brugte til salg

Bilernes Hus er det rette sted at købe en næsten ny Polestar. I vores koncern har vi autoriseret service på det fremadstormende bilmærke, der udmærker sig ved udelukkende at producere elbiler. Virksomheden blev i sin nuværende form grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding i 2016. Der er reelt tale om en selvstændig svensk elbilproducent, som er specialiseret i at producere biler i premium-segmentet. Polestar gjorde sit indtog på det danske marked i 2021 med modellerne Polestar 1 og Polestar 2 - hvoraf især Polestar 2 er populær som nyere brugt model. Vi har i Bilernes Hus i Silkeborg et udvalg af de eftertragtede elbiler.

Der er flere modeller i den fremtidige porteføljen - eksempelvis Polestar 3, der er en højtydende elektrik bil i SUV-segmentet. Polestar 2 er den første 100 procent rene elbil og den forhandles i udgaverne Standard Range Single Motor, Long Range Single Motor samt Long Range Dual Motor. Modeller er pakket med alle mulige former for udstyr, som du kan se mere om under hver enkelt salgbare emne.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Din næsten nye Polestar skal du selvfølgelig købe i Bilernes Hus i Silkeborg

Overvejer du at købe en næsten ny Polestar i Bilernes Hus i Silkeborg, så kan du roligt slå til. Vi har mange års erfaring som bilforhandler, og tilbyder også et udvalg af de meget moderne og "state-of-the-art"-modeller fra Polestar til yderst attraktive priser.

Polestar er først og fremmest kendt for at være i familie med svenskproducerede Volvo - og det smitter af på hele oplevelsen på den mest positive måde. Polestar er en nyere spiller på markedet, og er udelukkende sat i verden for at producere fuldelektriske biler. 

Hvem står bag de fine brugte Polestar-modeller, som vi har i Bilernes Hus?

Tidligere fungerede Polestar som en afdeling af Volvo, der lavede særligt tunede og sporty udgave af de forskellige Volvo-modeller, men i dag er Polestar altså et regulært og teknisk set selvstændigt firma. Der er dog ingen forsøg på at skjule, at der bliver udvekslet masser af viden og teknik mellem Volvo og Polestar.

Oprindeligt blev Polestar etableret i 1996 som partner med Volvo i Sverige. I 2015 blev Polestar reelt overtaget af Volvo, der siden 2010 har været ejet af kinesiske Geely. Hovedkvarteret for Polestar ligger i Gøteborg, mens produktionen af Polestar-modellerne sker i Kina.

 

Polestar er på kort tid blevet en vaskeægte bestseller i premium-segmentet

Hvis du har set dig lun på en Polestar, så er du på ingen måde alene. Den sprøde elbil med de svenske aner har allerede lokket masser af danske bilkøbere til at foretage en investering - og det er udslagsgivende for, at vi i Bilernes Hus allerede har nogle eksemplarer af Polestar stående. Eller det vil sige - som regel har vi et udvalg af de fine elektriske vidunderbiler, men interessen er voldsom, og derfor kan der ind imellem være udsolgt. Så er der heldigvis et ekstremt stort udvalg af andre dejlige brugte biler.

Køb din nye brugte Polestar i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmarks største bilhus

Hos os i Bilernes Hus i Silkeborg får du altid nye brugte Polestar-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har et samarbejde med med et uafhængigt firma, der vurderer priserne på alle vores brugte biler. Desuden har vi gjort det nemt at blive godt kørende i en Polestar2. Vi tilbyder nemlig fornuftig finansiering samt billån til konkurrencedygtig pris. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og kig nærmere på det store udvalg.

Relaterede links