... brugte biler til salg i Jylland

Er du på jagt efter en ny, brugt bil i Jylland? Så finder du den her hos Bilernes Hus. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, og tilsammen har vi syv bilhuse i hele Jylland. Der er derfor rigtig gode muligheder for, at du finder din nye, brugte bil hos os.

Her på siden har vi samlet alle vores brugte biler, der står i Jylland, og du kan dermed nemt få et overblik over, hvilke muligheder du har. Uanset hvor bilen er, kan du bestille den her på siden og få leveret til din adresse. Du er naturligvis også altid velkommen til at se og prøvekøre bilen i det bilhus, hvor bilen er.

Når du handler brugt bil hos os, kan vi sørge for både finansiering, forsikring og serviceaftale, og du kan derfor få styr på alt omkring bilen. Vi gennemgår alle vores brugte biler grundigt, og hvis der er fejl eller mangler, udbedres de, og du får en bil, der har mange kilometer i sig endnu. I Bilernes Hus er vi autoriseret værksted for både Kia, Nissan, VW, Skoda, Cupra, SEAT, Audi og BMW, og vi kan derfor hjælpe med autoriseret service og reparationer på alle otte mærker.

Find din brugte bil i Jylland

Er det tid til at finde en ny, brugt bil, og vil du gerne have den står i Jylland. Så er du havnet på den rigtige side. Vi har her samlet alle vores brugte biler, der er på lager i Jylland. Bilernes Hus hører til i Silkeborg, og derfor er der naturligvis biler fra Bilernes Hus her på siden. Men Bilernes Hus er også en del af Nielsen Car Group, der derudover ejer seks bilhuse i Jylland.

Du finder dermed brugte biler fra syv bilhuse her på siden, så mon ikke, du kan finde den helt rigtig bil. Vores salgskonsulenter hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bil, og du er altid velkommen til at besøge vores bilhuse for at prøvekøre bilen.  

Brugte elbiler, plug-in hybridbiler og mange andre

Vi har både brugte elbiler, plug-in hybridbiler samt benzin- og dieselbiler hos vores jyske forhandlere, og de fås i alle størrelser fra den mindste mikrobil til den store SUV. Med et bredt udvalg forsøger vi at imødekomme de flestes ønsker og behov.

Det kan dog være, at den helt rigtige bil ikke er her, men så forsøger vi gerne at finde den. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan skaffe den rigtige model. Og hvis du har en bil, du gerne vil have til at indgå i handlen, giver vi dig også gerne et bud på den.

Finansieringsmuligheder og billån

For rigtig mange er et bilkøb en stor investering, som ofte kræver et billån. Vi tilbyder billån på alle vores modeller. Vi kan sammensætte en attraktiv finansieringsaftale, som tager højde for både dit budget og afskrivning på bilen, så lånet altid er mindre end bilens værdi. Vi har som bilforhandler stort kendskab til brugt bilsmarkedet og er derfor gode til at vurdere, hvordan lånet skal sammensættes, så det passer med afskrivningen.

Vi tilbyder også andre finansieringsmuligheder som privatleasing af brugt bil på udvalgte modeller, hvis du ønsker at have en bil uden bekymringer. Læs mere om privatleasing af brugt bil her.  

Besøg os i et bilhus i Jylland

Vil du købe brugt bil i Jylland, så finder du vores samlede udvalg her på siden, som kommer fra et bilhus i Jylland. Det er enten Bilernes Hus i Silkeborg eller et af Bjarne Nielsen-bilhusene i Esbjerg (hvor vi har to), Holstebro, Skive, Ringkøbing eller Herning.

Du er velkommen til at besøge os i et af bilhusene, og hvis du allerede ved, hvilken bil du skal købe, kan du bestille den direkte her på hjemmesiden. Du kan læse mere om køb af brugt bil online her. Og ellers hjælper vi dig gerne ude i et bilhus. Du finder alle vores bilhuse her.

Relaterede links