DS er Citroëns luksusmærke, og lige nu har vi 0 modeller til salg

Slægtskabet med Citroën er ikke til at komme uden om - og det er DS-mærket bestemt heller ikke ude på. Mærket udspringer således fra den klassiske franske bilproducent, og blev grundlagt som et brand-i-brandet tilbage i 2009. DS-navnet refererer til den legendariske Citroën-model af samme navn, der rullede fra 1955 til 1970.

I 2015 blev DS "sit eget" mærke på samme måde, som man kender det med eksempelvis Toyota og Lexus. DS markedsføres som et selvstændigt mærke, men bliver i høj grad fortsat forhandlet - i det mindste i Danmark - for en række Citroën-forhandlere. I dag er mærkerne splittet op i rene Citroën-modeller og rene DS-modeller. DS bliver ofte betragtet som en forkortelse for "different spirit" eller "distingtive series" - men har altså rod i Citroën DS-køretøjet. 

DS og Citroën er en del af Groupe PSA - og forhistorien er, at Peugeot i 1974 løbende overtog Citroën, der var nødlidende. Det blev startskuddet til et stort konglomerat, der siden kom til også at rumme Opel og Vauxhall. I 2021 fusionerede Groupe PSA med italienske FCA Group, der blandt andet rummer Fiat og Jeep - og resultatet blev koncernen Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra Groupe PSA (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram). Årligt sælger Stellantis-koncernen over 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb din brugte DS i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmark største bilhus

  DS er populære familiebiler i den lidt mere luksuriøse ende af skalaen. Tænk Citroën med alle dets lækre detaljer, designmæssige finurligheder og overlegne komfort, og skru så lige endnu mere op for liebhaveriet og lækkerheden! Så har du DS. I Bilernes Hus har vi oftest et pænt udvalg af nyere brugte DS-personbiler. Det er fransk design og skabt til at se godt ud. De lækre DS modeller byder på design i luksusklassen. 

  DS som familiebil, lille bil eller måske bil nummer to - Citroën med lidt mere luksus

  I Bilernes Hus finder du brugte DS-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt DS-model du køber, så kan du være sikker på at få en bil i rigtig fin stand hos os. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

  Ganske fair priser på brugte DS

  Alle vores priser på brugte DS er automatisk vurderet af et uafhængigt firma, som vi samarbejder med. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det vil med andre sige, at du gør en god handel, og at vi samtidig holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, er medvirkende til, at du også kontakter os næste gang, du skal købe brugt bil - eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb din næste brugte DS hos Bilernes Hus i Silkeborg

  I Danmarks største bilforretning - Bilernes Hus i Silkeborg - får du altid brugte DS i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg - eller klik videre på sitet og se det store udvalg af brugte DS-biler - eller nogle af de mange andre brugte bilmodeller.

  Relaterede links