Nissan Juke Koerende

Ingen anden bil er som Nissan Juke

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Nissan Juke

Se testen af Nissan Juke i bilguiden.

Las os slå det fast med samme. Den nye Nissan Juke er på alle punkter bedre end sin forgænger.

Ligesom med storebror Qashqai var Juke en af de første af sin slags på markedet for såkaldte crossovers. Ikke helt så stor som sin SUV storebror men stadig med højere indstigning og bedre udsyn. Og de kvaliteter er ikke blevet mindre eftertragtet med årene – tværtimod.

Med mange af de samme kvaliteter som den populære Qashqai kunne man fristes til at spørge, om der er behov for den. Men Qashqai kan også blive for stor for mange, og så ligger Juke lige til højredækket, og så er den stadig helt sin egen.

Også indeni skiller den sig ud på en moderne måde med smarte luftdyser og en stor 8” skærm allerede fra næstlaveste udstyrsniveau.


Kabinen i Juke er moderne og sporty med runde luftdyser og stor infotainment-skærm. Foto: bilguiden

 

Inden du overhovedet skal til at tænke på udstyrsniveauet får du standardudstyr som fartpilot og LED-lygter.

Juke har alle fem Euro NCAP-sikkerhedsstjerner og det skyldes især standard sikkerhedsudstyr som vognbaneassistent, nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse, skiltegenkendelse og nødopkald.

Går du et par udstyrsniveauer op som denne N-Connecta så følger bl.a. 17” alufælge, bakkamera, opvarmede forsæder og forrude, nøglefri betjening og lækkert læder interiør med belysning.


Små detaljer er med til at give en helstøbt kvalitetsoplevelse i Juke. Foto: bilguiden

I det hele taget føles det som om, at Nissan har givet Juke noget mere kærlighed og lært af forgængerens mangler.

Mens et automatgear måske kræver lidt tilvænning, så er motoren til gengæld nem at vænne sig til. Og også nem at vælge imellem, for der findes nemlig kun den ene benzinmotor til Juke.

Derfor har Nissan også udviklet nogle køreprogrammer, for at tilgodeser ethvert køretemperament. Og hvis du går mere op i brændstoføkonomi, så kører Juke’en omkring 16 km på literen.

Alt i alt så er den nye Juke lysår foran sin forgænger og er pludselig blevet et værdigt alternativ til sin storebror Qashqai, hvis du ikke har behov for den ekstra plads og gerne vil spare penge.


Fronten på Juke har altid gjort sig bemærket. Den nye forende er dog mere spiselig og æstetisk. Foto: bilguiden

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

I tvivl om Nissan JUKE er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

 

  • "Anden generation af Nissan Juke er mere konservativ med designet. Og tak for det vil mange købere sige. "
  • "I Sport-indstilling er motoren særdeles ivrig og tager flere omdrejninger, ligesom styringen bliver lidt mere aggressiv."
  • "Nissan er tilbage med en frisk Juke, der er på alle måder er bedre end sin forgænger. Selv designet er blevet til at holde ud."
    Der gives ikke score

Brugt Nissan Juke? Find den her

Brugte biler

Læs nyheder om Nissan i vores Bilmagasin

Se Bilmagasinet