Nyd køreturen

Ny Nissan Qashqai - opgraderet på samtlige niveauer

Ændringerne i den nye Nissan Qashqai er ikke kun overfladiske. Fra ende til anden har den populære model fået nyt liv.

Nissan New QQ Image7

NISSAN QASHQAI Mere dristig, bedre udstyret og mere sikker.

Det mener vores Nissan-ekspert

"Det er svært at forbedre på et så stort hit som den originale Qashqai, men det har Nissan til fulde formået her. På alle måder er den nye version en forbedring."

Har du et spørgsmål om Nissan Qashqai så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus, Nissan

Forførende teknologi

Nissan New QQ Image5

Fuldt overblik

Når du sætter dig bag rattet i din nye Nissan QASHQAI opdager du hurtigt at du har et glimrende overblik, og at al information du skal bruge er indenfor rækkevidde. Det 10,8" store head-up display i forruden giver dig kritisk information som du ikke behøver tage øjnene fra vejen for at se, og instrumenteringen tager sig glimrende ud på det 12,3" store  bag rattet.

Nissan New QQ Image3

Nissan Connect*

Mød Nissans nyeste generation af lyd- og navigationssystem, Nissan Connect. Håndfri kommunikation med Bluetooth og apps, smartphone integration og det lækre 9" HD  multitouchdisplay gør at du kan holde din koncentration der hvor den skal være. Nemlig på vejen.

*De tilgængelige funktioner afhænger af udstyrsvariant.

Imagebank Qashqai 19

Du er aldrig alene med ProPILOT*.

I modellerne med DCT-gearkasse er du aldrig overladt til dig selv takket være Nissan ProPILOT. Det er et system der arbejder for dig i baggrunden. Du skal blot køre som du plejer, velvidende at din Nissan JUKE er klar til at hjælpe dig med opbremsninger, styring eller acceleration hvis der skulle være behov for det.

*Muligheden for ProPILOT afhænger af model og udstyrsvariant.

Imagebank Qashqai 17

Rejs med stil

Uanset om du sidder bag rattet, på passagersædet eller bagsædet er der lagt op til en god tur. I forhold til den oprindelige model er der fundet plads til 20 mm ekstra knæplads, 28 mm ekstra til skuldrene og 15 mm i højden. Vil du have ekstra højt til loftet kan du vælge Tekna+ versionen hvor du får glastag og tagrælinger med.

Nissan New QQ Image1

Hvilken farve klæder din personlighed?

Når du skal bygge din Nissan QASHQAI skal du blandt andet tage stilling til hvilken, eller rettere hvilke farver den skal have. Der er nemlig ud over en bred vifte af farver, også et tofarvet farveskema du kan tilkøbe.

GALLERI

Kig nærmere på Nissan Qashqai

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Nissan Qashqai er igen blevet testet hos Euro NCAP

Original-versionen fik 5 stjerner... Det fik anden generation også. Og nu har tredje generation taget stikket hjem med den fineste Euro NCAP-test nogensinde. Nissan Qashqai er en særdeles sikker bil.

91%
Adult Occupant
91%
Child Occupant
70%
Pedestrian
95%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan QASHQAI

Er Nissan Qashqai en populær bil?

Ja! Nissan Qashqaí har helt fra begyndelsen været en utrolig populær bil i Danmark. Den er solgt i over 37.000 eksemplarer og succesen tilskrives især et flot design, dens SUV-størrelse og ikke mindst en god pris, hvor du samtidig får meget udstyr for pengene. 

I 2019 var Nissan Qashqai Danmarks mest solgte bil på trods af, at den allerede havde fem år på bagen.

Hvornår kom den første Qashqai?

Den første Qashqai så dagens lys i 2006. Den var en af de første SUV'er herhjemme og danskerne fik hurtigt øjnene op for dens kvaliteter i form af en behagelig siddehøjde og nem indstigning. I 2014 kom næste generation, der fortsatte succesen for Nissan og solgte i tusindvis af eksemplarer. I begyndelsen af 2021 blev tredje generation præsenteret og den ventes til salg i midten af 2021.

Kan Nissan Qashqai fås som hybrid?

Ja! Den nye udgave fås både med en mild hybrid benzinmotor, og så kommer den også i en helt ny seriehybrid-udgave som dog først vil kunne købes herhjemme i begyndelsen af 2022. 

Den nye hybridudgave har Nissans nye e-POWER teknologi, der ikke er set hos andre mærker.

Det unikke ved e-POWER systemet er, at motoren udelukkende giver energi til det højtydende batteri, og at selve bilen drives af en elmotor. Det betyder, at benzinmotoren altid kan køre med de helt rigtige omdrejninger og derfor sparer brændstof og udleder mindre CO2 i forhold til en traditionel benzinmotor.

Det betyder også, at du ikke kan lade bilen op med et kabel, som du kan i en plug-in hybrid.

Hvad er forskellen på mild og plug-in hybrid?

Batteriet i en plug-in hybrid lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ekstra dæksel udvendigt, hvor ladestikket sidder. Opladningsmuligheden betyder, at du kan køre på ren el i en plug-in hybrid typisk op til 40-60 km.

En mild-hybrid har også et batteri som dog er meget mindre og ikke kan lades op med kabel. Batteriet lades i stedet op ved regenerering fra bremsning og hjælper med at forbedre motorens ydeevne, så du sparer brændstof, når du skal op i fart eller accelerere hurtigt. Modsat kører en mild hybrid aldrig på ren el.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Nissan-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.