Køb en af vores ... nyere brugte Citroën C3

Citroën C3 kom på markedet i 2002 som en afløser for Citroën Saxo. Den fik navnet som et led i Citroëns strategi om at ændre deres bilmodellers navne til et bogstav og et tal, ligesom man kender det fra Audi og Hyundai. Den første generation blev kåret som Årets Bil i Danmark i 2003, og den nuværende udgave er tredje generation, som kom på markedet i 2016.

I Bilernes Hus i Silkeborg kan du finde et udvalg af brugte Citroën C3, og som en del af Nielsen Car Group viser vi også biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse. Alle modeller kan du ser på siden her, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette brugte bil.

Har du brug for finansiering, serviceaftale og forsikring er det også noget, vi kan hjælpe med, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring og eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, så du er sikker på, at der er mange kilometer tilbage i bilen. Vi giver desuden et halvt års garanti på vores brugte biler.

Storsælgende Citroën C3

Citroën C3 kom på markedet i 2002, og det er en minibil med fem døre. Den er nu kommet i tredje generation, som blev lanceret i 2016, og den fik et facelift i 2020. Modellen er markant anderledes end den første udgave, og den ligner mere en lillebror til Citroën C4, end den ligner sin forgænger. Den er desuden tæt beslægtet med mini MPV-modellen C3 Picasso.

Citroën er en del af PSA Gruppen, som også dækker over Peugeot og Opel, og bilen deler platform med Peugeot 208 og Opel Corsa. Og netop C3 og Peugeot 208 har i flere år kæmpet om at blive den mest solgte bil i Danmark. Det er tydeligt, den rammer en bred målgruppe, da den er rummelig nok til en familie, men samtidig velegnet som bil nummer to.

Fås med enten benzin- eller dieselmotor

Der er mulighed for at vælge en Citroën C3 med enten benzinmotor eller dieselmotor. Den fås i forskellige udgaver, og derfor er det en god idé at prøvekøre bilen først, så du kan fornemme, om motoren rækker til dit behov.

Det er også muligt at få bilen med både manuelt gear eller automatgear, og dermed kan du vælge, hvilket gear du bedst kan lide at køre med. På hver bilmodels side kan du se, hvilken motor den har, ligesom du kan se, om den er med manuelt gear eller automatgear.

Attraction, Tendance, Iconic og Shine udstyrsniveauer

Der har været flere forskellige udstyrsniveauer gennem tiden på Citroën C3. Det er en model, som har mere end 20 år bag sig, og derfor har udstyrsvarianterne været forskellig gennem årene. Det er blandt andet navne som Attraction og Tendance, mens de på den nyeste udgave blandt andet hedder Iconic og Shine.

På hver bilmodels side kan du læse mere om, hvilket udstyrsniveau bilen har, samt hvilket udstyr der er i den. Så er du sikker på at få en model med netop det udstyr, du ønsker, ligesom vi også gerne hjælper dig med at finde en brugt bil, der matcher de ønsker til udstyr, som du har.

Årgang 2018-2024 af Citroën C3

Som en af de mest solgte biler i Danmark år efter år findes der mange brugte Citroën C3 i landet. I Bilernes Hus sælger vi primært biler, der er op til seks år gamle, og derfor vil du kunne finde brugte modeller fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også fra 2024.

Når du køber en brugt bil, så er der flere fordele, blandt andet at bilen er klar til levering med det samme, ligesom du lige tager toppen af nyprisen. Så er der råd til ekstra udstyr eller også er pengene sparet i stedet.

Find din brugte Citroën C3 i Bilernes Hus

Er Citroën C3 din kommende bil? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Her på siden får du et overblik over vores biler på lager, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser i forhold til resten af markedet. Det gør det nemt for dig at få et overblik over vores priser.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden og bestille den til levering hjemme hos dig selv. Du kan også vælge finansiering, ligesom du kan tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, du gerne have med i handlen. Vil du læse mere om køb online, kan du gøre det her eller du kan besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links